Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba tror på Freddie som Arsenaltränare.

Auba: "Alla respekterar Freddie"

mån 2 dec 2019 kl 18:33

Pierre-Emerick Aubameyang tror på Fredrik Ljungberg som tränare. Efter bara en match säger anfallaren: "Han har spelat för Arsenal, han vet hur spelarna känner. Det är intressant att ha honom som tränare".

Fredrik Ljungberg har bara varit huvudansvarig för Arsenal sedan i fredags. Första matchen slutade 2-2 borta mot Norwich.
Pierre-Emerick Aubameyang är positiv till lagets nya ledare.
- Alla respekterar Freddie. Han har spelat för Arsenal, han vet hur spelarna känner. Det är intressant att ha honom som tränare. Vi har bara haft honom i en träning, kanske två för de som inte spelade i torsdags. Vi får se den här veckan vad som kommer att hända. För mig personligen så tycker jag att det är bra. Han har spelat för Arsenal och har det här i hjärtat, säger Auba.

- Han kan ge oss något speciellt. Han var en del av the Invincibles - hans karriär talar för sig själv. Vi ska försöka följa honom och ge allt för honom.