Medlemmar: 3300 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bernd Leno är tvåa i FPL-sammanställningen över Arsenalspelare. Auba är etta.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tis 3 dec 2019 kl 16:16

Nightmare november, du kom tillbaka … man känner igen dig men ack vad man inte hade saknat dig.

Innan november hann slå igen dörren så hade Arsenal fått en ny tränare, det blev 18 månader som tränare för Arsenal för Unai Emery innan Fredrik Ljungberg fick ta över, om än tillfälligt. Stort för oss svenska Arsenal-fans!

Ett lag som har ungefär samma form som Arsenal är mitt Jönsoborgs AIS, där skulle det behövas ett tränarbyte och nystart med en ny identitet. Ett lag som inte alls har några sådana behov är Fredrik Thollander och hans ThollenationStation som lyckats få ihop 297 poäng under november och med det blev han bäst i ligan, tvåa under november blev zlampdaddy FC som fick 293 poäng med Leafway och Röke Old Boys på delad tredjeplats med 292 poäng.

I totalställningen så leder nu Henrik Djurberg med hans zlampdaddy fc med 902 poäng, bakom på andraplatsen hittar vi Misse FC på 894 poäng medans
Metallurg Råsunda ligger trea på 856 poäng.

Inte helt oväntat leder nu Jamie Vardy spelarnas interna liga, Leicester-spelaren har verkligen en sanslös form hittills under säsongen, Sadio Mané ligger två med Kevin De Bruyne tätt bakom på tredjeplatsen. Förra Årets gigant Mo Salah är verkligen helt under isen poängmässigt för tillfället, svacka eller var det snarare förra årets succé som var undantaget?

På fjärdeplatsen i den totala poängligan hittar vi faktiskt Pierre-Emerick Aubameyang som helt väntat är Arsenals bästa poängplockare. Auba har lyckats dra in 87 poäng, 39 (!?) poäng bakom honom hittar vi Bernd Leno som ligger tvåa, inte helt oväntat det heller då tysken verkligen har varit en framstående spelare hittills, som trea hittar vi Lacazette som kanske kommer att börja tjäna in lite mer poäng när han nu är åter är skadefri och i startelvan.

Lycka till med poängsamlandet i december!