Medlemmar: 3658 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenalspelarna fick ta till Twitter för att försvara sig efter att ett filmklipp snurrat på sociala medier under dagen.

Arsenalspelarna ger svar på tal

tis 3 dec 2019 kl 18:02

De fick skit för att de inte hälsade på maskoten. Calum Chambers var inte sen med att svara tillbaka - och ge en annan bild av verkligheten.

Under dagen så har ett videoklipp snurrat på sociala medier där en rad Arsenalspelare (Pierre-Emerick Aubameyang, Alex Lacazette, Calum Chambers, Mesut Özil och Shkodran Mustafi) bara går förbi lagets maskot på väg in till omklädningsrummet på Carrow Road i söndags.
Klippet har nu tagits bort från den som lade upp det.
Men engelska medier var inte sena med att fördöma det hela. Mirror skrev att "Arsenal players slammed for ignoring Gunners mascot prior to Norwich draw".
Det hela ser en smula märkligt ut när den lille killen bara står där själv och ingen ens tittar på honom.

Men hela bilden redovisades aldrig. Det fixade Calum Chambers som inte var så nöjd med detta. Försvararen skrev på Twitter: "The cameras sometimes only show one side of the story. It’s always great to meet our Junior Gunners mascot in the dressing room before every match. We hope Billy had a great day at Norwich on Sunday and it was a pleasure to meet him".
På bilder ses Billy med flertalet av Arsenalspelarna inne i omklädningsrummet - något som ger en helt annan bild av det som först skickades ut.

Alex Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang var inte sena att svara upp heller.
Så här skrev anfallarna som svar till Chambers:

Mirror har själva lagt ut ytterligare en text där man "reder ut" begreppen.