Medlemmar: 3300 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Freddie fick svara på kostymfrågor på första presskonferensen.

Ljungberg om Scholes kostym-pik

tis 3 dec 2019 kl 18:56

Paul Scholes dissade Fredrik Ljungberg för att han inte kostym på Carrow Road i söndags. Svensken kunde knappt hålla sig för skratt när frågorna om det dök upp på dagens presskonferens.

I Premier League-sändningen i söndags tog Paul Scholes sats och gick loss på att Fredrik Ljungberg inte körde kostym vid sidlinjen när han ledde Arsenal för första gången.
"Man skulle tro att han skulle vara ute i kostym för att visa lite stolthet över att han tog jobbet. För mig vore det en bra start ... skjorta och slips för att visa lite disciplin. Jag tror inte att han är rätt person".
Och det kommer från en kille som ledde Oldham i 31 dagar iklädd mestadels stickad tröja och skjorta.
Precis som Freddie hade på Carrow Road i söndags.

Idag höll svensken sin första presskonferens inför en match (Brighton på torsdag). Och ganska snabbt dök frågorna om kostymen upp.
Freddie hade svårt att hålla sig för skratt när han fick frågan om varför han inte hade kostym på sig.
- Det är väldigt viktigt ..., öppnade han med att säga ironiskt.
- Allt hände så snabbt så jag kunde inte få loss kostymen från kemtvätten, skämtade han vidare.
- Nej, jag har sett Premier League och coacher i träningsoverall, coacher i kostym och jag har sett coacher med en tröja. Jag kommer bestämma på matchdagen vad jag kommer använda.
Har du provat ut en klubbkostym?
- Vi får se om jag kommer ha en eller inte. Jag har inte gjort det än. Jag ser inte riktigt var det är en diskussion om det, men jag kommer se till att ni får veta jag kommer att ha på mig.