Medlemmar: 3989 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Ljungberg få fart på Nicolas Pepe?

Ljungberg: "Jag ska snacka med Pepe"

tor 5 dec 2019 kl 14:25

Värvad för stora pengar - men inledningen har varit svag från Nicolas Pepe. - Jag ska ha ett litet snack med honom om vad jag förväntar mig och hur jag vill spela, säger Fredrik Ljungberg.

Nicloas Pepe blev Arsenals dyraste nyförvärv någonsin när han köptes loss från franska Lille i somras för runt £72 miljoner. Förväntningar var stora efter att han gjorde 22 mål och elva assist i franska ligan förra säsongen.
Men någon flygande start har det inte blivit i norra London.
Ivorianen har bara gjort tre mål och inte startat sedan slutet av oktober.

Inför kvällens möte med Brighton säger Fredrik Ljungberg att han ska ta ett snack med Pepe.
- Nico är en väldigt, väldigt bra spelare, men ibland tar det lite tid att anpassa dig när du kommer från en annan liga. Både på och utanför planen. Jag ska ha ett litet snack med honom om vad jag förväntar mig och hur jag vill spela.

Pepe har på sina 16 matcher i Arsenal ännu inte gjort något spelmål. Han tre fullträffar hittills har kommit på frisparkar och en straff.