Medlemmar: 3836 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ännu en trist kväll för Arsenal, det kunde Hector Bellerin konstatera efter 1-2 mot Brighton.

Bellerin: "Jag vet inte vad jag ska säga"

fre 6 dec 2019 kl 16:35

Arsenal har inte vunnit sedan 24 oktober. Efter 1-2 igår mot Brighton sa Hector Bellerin: "Jag har en känsla av att vad vi än gör så blir det fel".

Det är en djup svacka som Arsenal befinner sig i. Laget har inte vunnit sedan slutet av oktober. I ligan har det inte blivit en enda seger på de sju senaste matcherna. Vi får backa ända till 6 oktober för att hitta en trepoängare i Premier League.
Igår kväll blev det 1-2 hemma mot Brighton.
Hector Bellerin sa så här efteråt:
- Jag vet inte vad jag ska säga.
- Jag har en känsla av att vad vi än gör så blir det fel. Jag kände att laget gjorde sitt bästa, speciellt i andra halvlek. Vi skapade chanser. Varenda spelare gick efter varje boll. Vi försvarade oss bra, men det känns som att vi behöver många chanser för att göra mål och lag som skapar få chanser mot oss gör mål. Det känns hårt att säga, men ibland ... jag saknar ord.

- På planen, hur hårt vi har jobbat den här veckan, varje spelare har gett 100 procent, coacherna också och när vi kliver ut på planen vill alla vinna. Alla vill ge sitt bästa för tröjan och ibland ... jag vet inte ... det är svårt att säga ... vi var fulla med energi, vi fick ett mål bortdömt ... men det är tufft att ta in. Vi får försöka jobba på, vi måste ge 100 procent och jag är säker på att resultaten kommer.

Kommentarer

Bild för George Adams

Hur är det med självrannsakan och "sjukdomsinsikten"?

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för Jonas S
George Adams wrote:

Hur är det med självrannsakan och "sjukdomsinsikten"?

Minns att någon spelare sa i en intervju för en del år sedan att när man spelar i Arsenal är det som vilket jobb som helst. Man går dit och tränar eller spelar match, sedan hem igen. Resultatet spelar mindre roll.

Arsenal tappade vinnarmentaliteten för många år sedan. Men nu tror jag knappt professionalismen finns kvar den heller.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för George Adams
Jonas S wrote:
George Adams wrote:

Hur är det med självrannsakan och "sjukdomsinsikten"?

Minns att någon spelare sa i en intervju för en del år sedan att när man spelar i Arsenal är det som vilket jobb som helst. Man går dit och tränar eller spelar match, sedan hem igen. Resultatet spelar mindre roll.

Arsenal tappade vinnarmentaliteten för många år sedan. Men nu tror jag knappt professionalismen finns kvar den heller.

I sanning!

Klubbens och spelarnas självbild är ett av våra allra största problem. 

Rent skrämmande att det här får fortsätta. 

Vår klappkassa Jänkare måste bort, snacka om looser!

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för Joacim Nyberg

Det va petr Cech som sa det! Han jämförde skillnaden med arsenal mot Chelsea. I Chelsea va det begravningstämmning och i arsenal betydligt mjäkigare. Vi har sakta men säker dalat sen Kroenke tog över. han e gift