Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pepe hoppas kunna jobba sig in i startelvan igen.

Pepe: "Min start har inte varit den bästa"

lör 7 dec 2019 kl 17:50

Bara tre mål och mycket tid på bänken. Nicolas Pepe har haft en tung första tid i Arsenal.

Han värvades för stora pengar under sommaren. Förväntningarna var tunga när Nicolas Pepe kom till Arsenal från Lille för £72 miljoner.
Men ännu har det inte lyft för ivorianen.
I en intervju med RMC berättar 24-åringen om inledning i The Gunners och vad han kände när Unai Emery fick sparken.
- Det var jobbigt för han var coachen som gav mig chansen att komma till Arsenal. Det ska vi inte glömma, säger Pepe.

Om starten i Arsenal säger han:
- Jag skulle säga att den inte varit den bästa. Baserat på mina egna förväntningar så hade jag hoppats på mer. Det är upp till mig att jobba hårt och göra skillnad i varje match. Det är normalt att folk kritiserar mig så mycket som de gör för jag gör inte skillnad i varje match. Jag förstår dem. Det är helt klart upp till mig att vända på situationen genom hårt jobb. Det är många saker som jag behöver förbättra. Göra mål snabbare, ta chanserna att näta som jag missat. Det är så det är i fotboll. Jag behöver också förbättra den fysiska aspekten.

Skulle du säga att Premier League är väldigt annorlunda jämfört med Ligue 1?
- Ja, det är så jag upplevt det. I alla aspekter. Saker och ting går åt alla håll hela tiden i England och det är den största skillnaden jämfört med Frankrike.

Om din prislapp?
- Jag skulle inte säga att jag bär den på mina axlar, men det är normalt för folk att prata om det. Det är så fotbollen är.

Hur ser du på Freddie Ljungberg som tränare?
- Eftersom han var en fotbollsspelare så förstår han oss bättre. Han pratar mycket med oss, så det är enkelt för oss att förstå honom och det är lätt för honom att förstå oss.

Om att du inte är i startelvan just nu?
- Just nu så spelar vissa spelare, andra inte. Sån är fotbollen. Det är coachen som bestämmer. Om jag är på bänken så är det upp till mig att jobba mig tillbaka in i startelvan.