Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg vill att klubben fattar ett beslut om hans framtid.

"Jag tror dom tar ett beslut snart"

mån 16 dec 2019 kl 12:43

Fredrik Ljungberg vill få klarhet i framtiden. Svensken poängterade det igen efter gårdagens förlust mot Manchester City.

Inför helgen gick Fredrik Ljungberg ut i Guardian och önskade klarhet i sin egen situation. Tänker sig klubben ha honom kvar resten av säsongen eller är en ny tränare på ingång.
Svensken vill, om han ska fortsätta leda laget, plocka ihop en stab som han kan jobba med.
Till Sky sade Freddie:
- Jag har sagt till klubben att de behöver fatta ett beslut. Vi är här för att hjälpa och personalen försöker hoppa in, men ett beslut måste tas så vi kan kan få samma förutsättningar som andra klubbar. När jag har sagt detta har de sagt att jag får vänta och se.

När Ljungberg snackade med Viasats Henrik Strömblad efter matchen sade han:
- Det är bara att fortsätta. Samtidigt har jag sagt till klubben ... jag tror att de ska ta ett beslut snart. Så att alla vet i framtiden. Det är inte så lätt för Per Mertesacker, han är akademimanager och min assistent samtidigt och det är mycket som ska bollas. Jag tror säkert att de tar ett beslut snart.