Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta förväntas bli presenterad som Arsenaltränare imorgon.

Arteta klar - presenteras imorgon

tor 19 dec 2019 kl 13:41

Mikel Arteta kommer presenteras som ny Arsenaltränare imorgon fredag. Det skriver David Ornstein.

Meningen från början var att Fredrik Ljungberg skulle hålla sin presskonferens inför lördagens möte med Everton idag, men det har Arsenal ställt in. Istället kommer en presskonferens att hållas imorgon fredag.
Klubben har enligt Sky inte sagt vem som kommer hålla i den, men med tanke på att The Athletic skriver att Arsenal siktar på att presentera Mikel Arteta som ny tränare imorgon så får vi anta att man planerar att spanjoren håller i pressträffen.

För Enligt David Ornstein är Mikel Arteta klar som ny Arsenaltränare. 37-åringen ska idag ha hållit ett avskedstal för spelartruppen innan Manchester Citys träning. Sedan lämnade han för att joina Arsenal.
Sky skriver att Arsenal kommer att få betala runt £2 miljoner för att lösa Arteta.
Förhoppningen är att allt formellt ska hinna bli klart så att han kan leda sin första träning med laget imorgon och sedan coacha på Goodison Park på lördag.

Men det är fler engelska tidningar, bland annat Guardian, som rapporterar att Manchester City inte är nöjda med hur Arsenal skött det hela. En källa sade till tidningen igår:
- Det är överraskande att höra att planerna är att Arsenal ska presentera vår tränare som ny huvudtränare på fredag mot att ingen kontakt har tagits av klubben för att diskutera detta.