Medlemmar: 8784 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolasinac skadade sig mot Man City och blir borta till januari.

Kolasinac borta till efter nyår

fre 20 dec 2019 kl 12:56

Arsenal kommer få klara jul och nyår utan ordinarie vänsterbackar. Det står klart efter att Sead Kolasinac blir borta till januari.

Sedan innan är Kieran Tierney borta från spel i tre månader efter sin axelskada. Skotten har opererats och förväntas vara i full träning igen i mars. Men det är inte den enda vänsterbacken som Arsenal nu har på skadelistan.
Sead Kolasinac tvingades kliva av mot Manchester City.
Och nu står det klart att han missar matcherna under jul och nyår.

Kolasinac har en ligamentsskada i ankeln och förhoppningen är att han ska vara tillbaka i full träning i januari. Detta innebär att han missar helgens möte med Everton. Men också Bournemouth (b), Chelsea (h) och Manchester United (h).