Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg verkar sugen på att jobba med Arteta framöver i Arsenal.

"Jag ser fram emot att få jobba med Arteta"

fre 20 dec 2019 kl 19:00

Det är fortfarande oklart vilken roll Fredrik Ljungberg har i Mikel Artetas Arsenal. Men på Twitter skriver svensken att han ser fram emot att få jobba med spanjoren.

Det är bara några timmar sedan Mikel Arteta blev klar som ny tränare för Arsenal. Det har surrats en del om vilka han kommer att ha med sig i sin stab, men det har snackats väldigt lite om Freddie Ljungbergs framtid.
Det verkar som att svensken kommer leda Arsenal imorgon när man möter Everton borta.
Men vad händer sen?
Kommer 42-åringen att få plats i Artetas ledarteam?

Ja, ska man tolka Ljungberg själv så blir det så. För på Twitter skriver han: "Meddelande från mig är fortfarande de samma, stå bakom oss och stötta laget! Det har varit en ära att få hjälpa klubben jag älskar de senaste veckorna och jag ser fram emot att få jobba med Arteta och hans stab för att komma framåt".

Arteta sade själv inte så mycket om sina kommande medarbetare på sin första presskonferens på nya jobbet mer än att det kommer bli klart inom kort. Han sade dock att han bara snackat med Freddie snabbt och att de ska sätta sig för en längre session med en balja kaffe och diskutera.