Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här sparkar Özil iväg vanten efter att ha blivit utbytt mot Manchester City.

"Det är inte så vi beter oss i Arsenal"

sön 22 dec 2019 kl 14:01

Fredrik Ljungberg hade inte tagit ut Mesut Özil i matchtruppen om han hade varit frisk. Det sa svensken efter 0-0-mötet på Goodison Park igår.

När Mesut Özil blev utbytt efter en timme mot Manchester City förra helgen gick han sakta av planen. När han kom till bänken plockade han av sig sina vantar och sparkade demonstrativt iväg en.
Inför mötet med Everton igår var mittfältaren skadad.
Men efter matchen sade Fredrik Ljungberg att han inte hade tagit ut Özil i truppen även om han varit frisk.
- Det är inte så vi beter oss och inte så vi gör i Arsenal. Jag står fast vid det.

- Jag fick frågan efter matchen mot Manchester City. Han gick av planen och sparkade sina vantar. Fansen var inte glada. Mesut var skadad men jag hade inte tagit ut honom i truppen för jag ville statuera exempel att det är inte vad jag accepterar från en fotbollsspelare i Arsenal. Det är mitt beslut. Jag kommer inte att de besluten igen, men det är vad jag tycker.