Medlemmar: 7545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Ljungberg i Artetas tränarstab?

Freddie: "Klubben vill att jag stannar"

sön 22 dec 2019 kl 14:34

Får Fredrik Ljungberg en plats i Mikel Artetas tränarteam? Svensken sade efter matchen igår att klubben vill att han stannar.

Det var i fredags som Arsenal meddelade att Mikel Arteta är ny huvudtränare för klubben. Spanjoren tar över idag. Fredrik Ljungberg ledde Arsenal för sista gången igår mot Everton. Nu är hans tid som caretaker över.
Men vad händer med svensken framöver?

Det mesta tyder på att han blir kvar. Det är så snacket verkar gå. Men ännu är inget klart. Ljungberg sa så här om sin framtid efter 0-0 på Goodison Park igår:
- Jag snackade lite med Mikel igår och idag innan matchen. Klubben har sagt att de vill att jag stannar. Men självklart ska jag ha ett snack med Mikel imorgon.

Freddie snackade också om tiden som tillfällig tränare. Den varade från 29 november till 21 december.
- Det var från en dag till en annan och jag tror att det var sex personer som lämnade. När du inte har några personer där försöker du fylla luckorna själv. Jag har lärt mig massor om mig själv och har försökt att organisera saker för att få det gjort. Det har varit en stor ära men också en utmaning att reda ut saker och ting. Jag måste säga ett stort tack till Per Mertesacker. Han är vår akademichef och han har varit min assistent. Det har inte varit lätt för honom för han har åkt från barnens julfester och sen tillbaka till mig. Fram och tillbaka.