Medlemmar: 3837 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

MIkel Arteta har gjort klart sitt tränarteam, där bland annat Stuivenberg och Ljungberg ingår.

Artetas nya tränarteam klart

tis 24 dec 2019 kl 20:48

Mikel Arteta har utsett sitt tränarteam som ska leda Arsenal framöver. Detta meddelade Arsenal ikväll.

På annandagen gör Mikel Arteta sin första match som Arsenaltränare. Klart sedan tidigare är att spanjoren kommer att ha Freddie Ljungberg med sig i sitt team.
Nu är det även offentliggjort vilka andra ledare Arteta kommer att ha.

Det kommer att vara tre assisterande coacher. Ljungberg, Steve Round och holländaren Albert Stuivenberg. Steve Round är 49 år och har jobbat i Middlesbrough, Newcastle, Everton, Manchester United och med det engelska landslaget. Han har också varit Director of Football i Aston Villa. Albert Stuivenberg är också 49 år. Holländaren har jobbat i Genk och Manchester United. Just nu är han assisterande förbundskapten till Ryan Giggs i Wales och det jobbet kommer han parallellt att ha med jobbet i Arsenal fram till efter EM i sommar.

Inaki Cana Pavon är målvaktstränare och kommer från Brentford. Han kommer att jobba tillsammans med Sal Bibbo. Inaki Cana Pavon har tidigare jobbat i danska FC Nordsjälland och flera spanska klubbar. Han har varit i Barcelonas akademi.

Kommentarer

Bild för Jonas Eriksson

Snabbt ihopsydd combo. Ser spännande ut. Längtar med spänning på hur det kommer se ut och vilken elva han väljer att ställa upp med. 

 

Bild för Patric Johansson

Låter som en intressant stab. Kommer ta många matcher innan Arteta får ordning på laget men jag har STORA förhoppningar på ledningen. 

Supporter sedan 1983! 

Bild för Ulf Henningsson

Inga tränare jag känner till,men dom är nog duktiga. Hoppas någon är försvarsspecialist,det behövs. 

Bild för Ulf Åkermark

Nu kör vi det är spännande att se hur det går 

Bild för Sven-Erik Eriksson

Spännande!!!

I med-och motgång!

 

 

Bild för Markus Malkén

Alltså jag var tveksam i början, men nu efter att ha sett hur Arteta agerar med sina tränare och anställda i klubben så blir jag positivt överraskad! Tror detta kan bli skitbra på långsikt, hoppas bara klubben har tålamod för det kommer ta ett tag innan de får ihop allt!

 

Bild för Håkan Larsson

Jag tycker det lyser ledarskap och tydlighet runt Arteta. Jag är mycket förhoppningsfull för det han signalerar att han vill bygga i Arsenal. Kommer säkert ta lite tid, men jag tror vi kommer vissa snabba effekter också. För nu måste stjärnorna visa att de vill vara med på resan!

Bild för Peps

Ja, det är intressant att läsa om att han verkar ha satt ner foten. De som köper hans värderingar och tänk har chansen att få vara med. De som inte gör det får spela någon annanstans.
Det är också bra att det finns förståelse för att allt inte kommer att gå på räls från och med nu. Med lite tålamod kan vi nog få glädjas åt både resultat och HUR de spelar. Det ser jag fram emot. Hoppas att det blir en bra match imorgon, helst med tre pinnar...

Bild för Thomas Axh

Vänner!

Håller med! Känns riktigt bra!! Hoppas på nytändning och vinst idag. 

Go Gunners!!!!!

Thomas A.