Medlemmar: 6545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mikel Arteta under matchen mot Chelsea.

Arteta: "Klart rött kort"

sön 29 dec 2019 kl 18:49

Mikel Arteta var missnöjd med beslutet att inte visa ut Chelseaspelaren Jorginho. Men han var mer besviken över förlusten och att laget inte orkade stå upp hela matchen.

Det var en deppig Mikel Arteta som mötte pressen efter matchen mot Chelsea.
-Jag är mycket besviken över resultatet och över hur vi släppte in målen. Jag är nöjd med många saker jag har sett och att det vi har jobbat med på träning ger resultat på planen. Men jag är så klart besviken över förlusten. Vi måste hålla bättre nivå under längre perioder mot ett väldigt, väldigt fysiskt lag som Chelsea, säger Arsenaltränaren.

Jorginho förtjänade enligt de flesta Arsenalfans att tilldelas ett rött kort sedan han, då han redan var varnad, tydligt drog ner Guendouzi i mittcirkeln. Arteta håller med supportrarna och tycker att det borde ha blivit utvisning - men att Arsenalsspelarna också gjorde misstag.
-Det är upp till domaren, men för mig var det väldigt tydligt. Vi fick inte med oss besluten, men vi är ansvariga för vad vi gjorde fel på planen.

Bernd Leno svarade för en tavla i samband med Chelseas kvittering. Arteta säger att han stöttar tysken.
-Han kommer känna sig nere. Det är svårt när ett misstag orsakar att laget tappar poäng. Vi behöver lyfta honom. Han har gjort det riktigt bra sedan han kom till klubben. Nu behöver vi få tillbaka självförtroendet.

Kommentarer

Bild för Ulf Henningsson

klart rött kort. Gör en bra match tycker jag. Bra vilja,mycket hårt jobb. Özil bra,Torreira och Auba bäst. Skall vinna denna matchen

Bild för Ulf Åkermark

Såg inte matchen. Men ett bra framsteg. Ett mål framåt tyvärr två bakåt men dom 10sista så i 80 minuter var vi vinnarna. Nästa match blir en tre poängare. Gott nytt år coyg 

Bild för Sparre

Bra match men en tuff minut där Jorghinio ska bli utvisad och vi bränner ett kalasläge. Tror det var Willock. Helt avgörande tyvärr. 

Bild för Thomas Jotarv

Solklart rött. Men nu ligger vi på fel halva i tabellen pch då får man besluten mot sig. Ligger man i toppen får man dem med sig. Vill inte nämna några lag. Men det är bara att kolla på övriga matcher i ligan så ser man hur bedömningen är. 

Bild för Thomas Axh

Vänner! Gott Nytt Arsenal År! 2020!

Arteta!!!! Från klarhet till klarhet! 

Han är helt rätt! Nu så kommer det att vända!  

Vi ser framåt vänner! 

Thomas A.

Bild för Patric Johansson
Thomas Axh wrote:

Vänner! Gott Nytt Arsenal År! 2020!

Arteta!!!! Från klarhet till klarhet! 

Han är helt rätt! Nu så kommer det att vända!  

Vi ser framåt vänner! 

+100

 

Supporter sedan 1983! 

Bild för Thomas Axh

Finns bara en detalj som jag och B-G vill.

Auba-Lacca-Pepe från start!

Özil som vanligt, jätte bra när han får förtroende och bollar att jobba med! När han är på topp är han en av de bästa playmakers i hela PL.

Luiz samma sak, han kan slå de där perfekta långpassningarna när han är på topp! Som öppnar upp spelet.

Leno, oturlig sist men han är hur grym som helst. 
Tror på detta!

Man U på Nyårsdagen! 3 pinnar, jag ber till Gud om det!!!

Gott Nytt!!
På er härliga Arsenal vänner!!!! 

 

Go Arsenal!!!!!

Thomas A.

Bild för Joacim Nyberg

Jag hoppas ist på att när martinelli e tebax att han spelar te vänsyer och sen Auba, Pepe! Lacazette ser lagom trött ut! Vart rent utsagt dålig sista matcherna.men Tycker ändå vi ser laget ta små steg åt rätt håll nu! gott nytt år alla gooners där ute