Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Xhaka längtar tillbaka till Bundesliga.

Låneavtal för Xhaka?

tis 31 dec 2019 kl 15:30

Att Granit Xhaka vill lämna Arsenal i januari är ingen hemlighet. Mikel Arteta vill dock behålla mittfältaren.

Granit Xhakas agent sa häromdagen att schweizaren vill lämna Arsenal för Hertha Berlin. Nu skriver The Independent att klubbarna ska vara överens om ett låneavtal, som senare kan mynna ut i en permanent flytt värd £25 miljoner. För att detta ska gå igenom måste dock Mikel Arteta ge sitt godkännande.

Arsenal uppges tidigare ha varit redo att släppa den förre lagkaptenen, men detta ska ha förändrats när Arteta blev klar som huvudtränare. Spanjoren har sagt att han hoppas att Xhaka stannar i klubben och vill inte släppa honom förrän klubben har fullgoda alternativ inom i truppen eller värvar en ersättare.