Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sokratis efter sitt 2-0-mål.

Sokratis: "Det roliga är tillbaka"

tor 2 jan 2020 kl 00:56

Sokratis Papastathopoulos tycker att Arsenalspelarna börjar hitta tillbaka till spelglädjen igen. Det är också nyckeln till att laget ska förbättras.

Greken gjorde det viktiga 2-0-målet i Arsenals segern mot Manchester United. Efter matchen säger han att glädjen är tillbaka i laget.
- Det finns stort utrymme för förbättring. I andra halvlek spelade vi inte lika bra som i första, men vi förbättrar oss i varje match. Vi har börjat spela, det roliga är tillbaka och jag hoppas att det nya året tar fram det bästa i oss, säger mittbacken.

När Arsenal mötte Chelsea i söndags var lagets första halvlek klart bättre än den andra och det mönstret upprepades på onsdagen. Sokratis betonar dock att Arsenalspelarna numera uppskattar lagets spelstil - något som knappast kan ses som annat än en känga mot Arsenals tidigare tränare Unai Emery.
- Vi är inte riktigt redo att slåss i 90 minuter och precis som i Chelseamatchen fick vi kämpa i andra halvlek. Men jag tror att alla spelare gillar hur vi spelar nu. Det är roligare nu och vi kommer fortsätta försöka och spela bättre och bättre varje match.