Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inget Tyskland för Xhaka - om vi ska tro rapporterna från Tyskland.

Xhaka verkar stanna i Arsenal

tor 9 jan 2020 kl 00:04

Han ville till Hertha Berlin och en deal var nära. Men det verkar som att Mikel Arteta övertygad Granit Xhaka om att stanna i Arsenal.

Det har verkligen svängt kring Granit Xhaka den här hösten. Först kastade han tröjan när han blev utbytt mot Crystal Palace och svor och gestikulerade åt fansen. Sen blev han av med kaptensbindeln.
Allt pekade på att schweizaren var på väg bort och när han kopplades ihop med en flytt till Hertha Berlin kändes allt logiskt.

Men så fick Unai Emery sparken. Och när Mikel Arteta tog över så har han skakat liv i Xhaka - som fått spela massor under spanjorens ledning. Bra har han gjort det också.
Arteta har själv sagt att han vill att Xhaka ska stanna i klubben och att han ser honom som en viktig del av laget. Han har dessutom sagt nej till Xhakas flyttönskan.

Idag rapporterar Sky i Tyskland att dealen med Xhaka till Berlin är off. Arteta ska ha lyckats övertala 27-åringen att stanna i Arsenal. Enligt TV-kanalen ska Hertha ha erbjudit Arsenal 20 miljoner Euro för Xhaka.