Medlemmar: 7613 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sokratis tyckte Arsenal borde vunnit på Selhurst Park.

Sokratis: "Vi spelade mycket bättre än dem"

lör 11 jan 2020 kl 17:20

Arsenal klarade en poäng med en man mindre på Selhurst Park. Sokratis ville dock ha mer. - Ser man matchen igen så är vi besvikna för jag tycker att vi spelade mycket bättre än dem.

Efter en fin första del av första halvleken kunde Arsenal gå till vila med 1-0-ledning på Selhurst Park. I andra kom Crystal Palace tillbaka, men hade tur när man kvitterade. Jordan Ayews skott ställde Bernd Leno helt när det tog på David Luiz.
Sen blev Pierre-Emerick Aubameyang VAR-utvisad.
Men The Gunners avslutade matchen bra med en man mindre och var ett stolpskott från Pepe från att ta med sig alla poängen från södra London.
- Till slut, när du spelar med en man mindre så är det bra. Ser man matchen igen så är vi besvikna för jag tycker att vi spelade mycket bättre än dem. Vi hade massor med chanser att vinna matchen, sa mittbacken Sokratis efter 1-1.

Vad säger du om deras kvittering?
- Det är lite att vi slappnar av och vi har otur för bollen styrde på David. Jag tycker att vi kämpa bra efter det, men vi är inte nöjda med en poäng. Vi var bättre än dem, men en poäng är en poäng.
Vad tycker du om Aubameyangs röda kort?
- VAR är där för att hjälpa domarna. Vi är besvikna på VAR den här säsongen för vi har haft lite otur med det. Vi har tappat många poäng. Det är inte mot VAR eller domarna, vi har bara haft oflyt.