Medlemmar: 3253 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba var bäste poängplockare i Arsenal igen i december.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

sön 12 jan 2020 kl 18:58

Lite försenat ska vi nu städa av 2019 års sista Fantasy-uppdatering.

En höst som lämnade otroligt mycket att önska slutade med en positiv ton när Mikel Arteta kom tillbaka till Arsenal, men den här gången som tränare. Även om årets sista match mot Chelsea slutade i bitter besvikelse så är det härligt att det åter igen finns nån sorts tillförsikt att man ser fram emot nästa match vi spelar, det är kul att se vart Arteta tar det här laget.

I fantasy-universum så visade mina slagna hjältar Jönsoborgs AIS åter att ju mer ändringar jag gör ju sämre går det, att komma in på en spelare som haft en extrem formtopp just som den tar slut har blivit lite av mitt expertområde. Någon som inte hade samma problem med laguttagning i december som jag hade var Nicklas Eriksson och hans lag Mudbay som med sina 408 poäng var bästa lag i årets sista månad, tätt bakom med 405 poäng kom det praktiskt döpta Lag följt av FC derka derka på tredjeplatsen med 396 poäng.

I totalen så har vi faktiskt just nu Henrik Djurbergs zlampdaddy fc och Måns Riesser och hans Misse FC tillsammans i topp med 1337 poäng, med Niklas Erikssons Mudbay tätt efter på tredjeplatsen med 1330 poäng.

Med tanke på att Jamie Vardy bombar in mål den här säsongen ska man kanske inte vara särskilt förvånad att han också ligger i topp i spelarnas poängliga, bakom sig har Leicester-anfallaren Sadio Mané och Kevin De Bruyne som lurar i vassen. Bäste Arsenal-spelare är som vanligt Pierre-Emerick Aubameyang med en femteplats i totalen, näst bäste Arsenal-spelare är den som för mig varit säsongens bästa spelare så här långt, Bernd Leno, Nicolas Pepe har klättrat upp på tredjeplatsen i den interna poängligan, tänk vad lite speltid kan göra.

Lycka till i januari med poängplockandet!