Medlemmar: 3253 st.
Visa menyn

Foto: Jocke Lander

I februari drar Arsenal Sweden till London igen. Häng gärna med!

Välkomna till årets medlemsresa

mån 13 jan 2020 kl 12:36

Arsenal Sweden laddar för medlemsresa och en Londonhelg tillsammans i februari. Häng med du också!

Helgen 21-23 februari när Arsenal möter Everton på hemmaplan så arrangerar Arsenal Sweden säsongens medlemsresa. Att hänga med kostar 1150:- och då ingår matchbiljett och arrangemang på plats.
Var och en bokar sitt eget hotell.
Du anmäler dig genom att mejla jocke.lander@arsenal.se där du anger namn och medlemsnummer på de som ska med. Bekräftelsemejl skickas sedan till er och då ska ni swisha in betalningen till oss, nummer 123 609 8172.

Så här har vi tänkt oss upplägget:

Var och en bokar sitt eget flyg och sitt eget hotell. Vi gjorde en förfrågan om gruppbokning på ett par hotell, men priserna var så höga så det fanns ingen mening att vi skulle lösa det. Det var på flera hotell billigare att boka på egen hand.
Här kommer ett par tips på bra alternativ i norra London:
Travelodge (finns tre stycken runt Kings Cross (Kings Cross, Royal Scot och Farringdon) som är ett bra billigt alternativ.
Vill man bo lite bättre så är DoubleTree by Hilton Angel ett bra alternativ.

Vi drar igång resan på lördag förmiddag nere vid London Bridge där vi tänkte gå Bermondsey Beer Mile. Det är en tur bland småbryggerier längs järnvägen och som är mycket trevlig.
Sedan tar vi oss tvärs över stan och går på lite Lower League-fotboll på The Vale och National League South-mötet mellan Wealdstone och Dorking Wanderers.
Som kuriosa kan nämnas att stadion är unik bland engelska fotbollsarenor. I nordöstra hörnet finns ett skyttevärn av betong som användes för att skydda den närliggande Northolt Aerodrome från tysk bombning under andra världskriget.
Efter matchen tar vi oss med tuben till norra London och Arsenalpuben The Gunners bar.
Där kör vi en pubkväll med quiz och käk.

På söndag samlas vi på någon av pubarna i Islington och laddar upp inför Arsenal mot Everton. Kick off är 16.30. Efter matchen firar vi förhoppningsvis tre poäng med ett par pints och trevligt fotbollssnack.

Måndag är hemresa.

Det som ingår i priset, 1150 kronor, är följande:

* Matchbiljett till Arsenal v Everton.
* Mat (burgare och pommes) på The Gunners Bar på lördag kväll och en öl/cider/läsk/vin.
* Quiz där det vinnande laget vinner varsin hemmatröja.
* Reseledare från Arsenal Sweden.

Vi kommer att finnas på plats redan på fredagen och ni som vill följa med på pub och fotboll redan då är varmt välkomna. Mer info om detta kommer i utskick när ni anmält er.
Exakta tider för lördagen kommer också då.

Har du några frågor kan du mejla jocke.lander@arsenal.se.