Medlemmar: 7577 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nketiah får chansen i Arsenal igen. Det blir ingen mer utlåning just nu.

Eddie Nketiah blir kvar i klubben

ons 15 jan 2020 kl 23:29

Det har snackats om en ny utlåning för Eddie Nketiah. Men så blir det inte. Anfallaren blir kvar i Arsenal.

Eddie Nketiah har spenderat hösten i Leeds United. Där blev det fem mål på 19 matcher, men anfallaren hade svårt att erövra en ordinarie plats. De senaste veckorna har han varit tillbaka i norra London och tränat med Arsenal.
Men det har snackats om en ny utlåning.
Klubbarna som varit intresserade har varit Bristol City, Sheffield Wednesday och Nottingham Forest.

Men nu ikväll skriver de flesta av de engelska medierna att Nketiah blir kvar i Arsenal säsongen ut. Mikel Arteta vill, efter att ha sett anfallaren i träning, ge honom en chans. Men det ska också ha spelat in att Pierre-Emerick Aubameyang är avstängd tre matcher och att Alex Lacazette inte nätat på sex matcher.
Det skriver David Ornstein på The Athletic.