Medlemmar: 6540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Barcelona vill låna Aubameyang enligt mediarapporter.

Barcelona fiskar efter Aubameyang

tis 21 jan 2020 kl 18:43

Kontraktet går ut om 18 månader. Nu vill Barcelona värva Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenals skyttekung avtjänar just nu en tre matcher lång avstängning efter det röda kortet han drog på sig mot Crystal Palace. Matchen mot Chelsea ikväll är den andra som Pierre-Emerick Aubameyang missar.
Vid sidan av detta kommer ena rapporten efter den andra om att Barcelona vill värva Auba i detta transferfönster.
Nyheten kom först från franska Le10SPort, men sen har engelska media hakat på.
Goal skriver nu på eftermiddagen att La Liga-mästarna vill låna in Aubameyang.

Barcelona har Luiz Suarez skadad och uruguayanen blir borta i fyra månader. Den tänkta ersättaren som står överst på listan är Auba. Det skrivs att man kommer att testa Arsenal genom att lägga ett bud nu i januari.
Aubameyang har 18 månader kvar på sitt kontrakt och ännu har klubben och anfallaren inte lyckats lösa en förlängning. Arsenals ledning sägs dock inte ha gett upp om att få strikern att signa ett nytt avtal.
Tidigare under vintern snackade Auba själv om ryktena som han då viftade bort och sa:
- Folk gillar att hitta på grejer och de borde fokusera på det som händer på planen. De snackar för mycket och det irriterar mig. Jag är kapten i Arsenal. Jag älskar den här klubben. Jag är trogen och desperat att ha klubben tillbaka till toppen den ska vara.

Kommentarer

Bild för Andreas Näsström

Vore tråkigt att tappa vår kapten och tillika stora målskytt. Men Arsenal har ju varit tydliga med att man inte ska hamna i Ramsry/Özil/Alexis-situationen med att gå in på sista året på ett kontrakt igen. Så det börjar bli hög tid för förlängning ifall det inte ska sluta med försäljning

Bild för Fredde

Lånet skulle bli ett väldigt dyrt lån för dom. 

You win some, you draw some

Bild för Jimmy Roslund

Bara gratulera. När Barca eller Real visar intresse så är de bara att gå.

Bild för Pelle

Sälj, vi har Martinelli.

Se på Liverpool hur dom byggt sitt grymma lag av pengar från Suarez, Sterling och Coutinho...

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Mackan72

Vad säger ni om ett byte Auba mot Coutinho? Säkert inte realistiskt men en rolig tanke. Bayern vill inte köpa honom (för dyr) men vill Barca ha Auba så kanske ett byte vore nåt. Skulle reta Pools-fans oxå...  :)