Medlemmar: 4746 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Barcelona vill låna Aubameyang enligt mediarapporter.

Barcelona fiskar efter Aubameyang

tis 21 jan 2020 kl 18:43

Kontraktet går ut om 18 månader. Nu vill Barcelona värva Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenals skyttekung avtjänar just nu en tre matcher lång avstängning efter det röda kortet han drog på sig mot Crystal Palace. Matchen mot Chelsea ikväll är den andra som Pierre-Emerick Aubameyang missar.
Vid sidan av detta kommer ena rapporten efter den andra om att Barcelona vill värva Auba i detta transferfönster.
Nyheten kom först från franska Le10SPort, men sen har engelska media hakat på.
Goal skriver nu på eftermiddagen att La Liga-mästarna vill låna in Aubameyang.

Barcelona har Luiz Suarez skadad och uruguayanen blir borta i fyra månader. Den tänkta ersättaren som står överst på listan är Auba. Det skrivs att man kommer att testa Arsenal genom att lägga ett bud nu i januari.
Aubameyang har 18 månader kvar på sitt kontrakt och ännu har klubben och anfallaren inte lyckats lösa en förlängning. Arsenals ledning sägs dock inte ha gett upp om att få strikern att signa ett nytt avtal.
Tidigare under vintern snackade Auba själv om ryktena som han då viftade bort och sa:
- Folk gillar att hitta på grejer och de borde fokusera på det som händer på planen. De snackar för mycket och det irriterar mig. Jag är kapten i Arsenal. Jag älskar den här klubben. Jag är trogen och desperat att ha klubben tillbaka till toppen den ska vara.