Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Youtube

Bra stämning när Xhaka ger Bellerin priset som matchens lirare.

"Jag visste inte att han hade så bra vänsterfot"

ons 22 jan 2020 kl 01:57

Hector Bellerin säkrade en pinne åt Arsenal på Stamford Bridge. Med "fel fot". - Jag visste inte att han hade så bra vänsterfot, skämtade Granit Xhaka efter 2-2-mötet.

Arsenal hämtade upp både 0-1 och 1-2 och fick med sig en poäng från bortamötet med Chelsea - detta trots att man spelade med en man mindre i över en timme efter David Luiz utvisning.
Poängräddaren Hector Bellerin var belåten efter matchen.
- Vi är ett lag som alltid vill förbättra oss och vi vet att en av de sakerna som vi behöver göra är att försvara oss tillsammans och inte att inte ge upp innan domaren blåser av. Det här känns mycket än att vi bara tar en poäng.
- Det var en riktigt, riktig hård match även innan utvisningen. Det var tufft att förlora David som är en viktig spelare för oss, speciellt defensivt, men vi vände på det från den minuten som han åkte ut. Vi var en man mindre men såg att det fanns en möjlighet att ta oss in i matchen. Alla kämpade, alla försvarade i boxen i andra halvlek och det är vad man behöver.

BT Sports intervjuade både Bellerin och Xhaka efter matchen.
Schweizaren fick kliva ner som mittback när David Luiz åkte ut.
Och gjorde en kanonmatch.
- Jag hoppas inte att det är min nya position men Arteta vet att jag kan spela där. Jag försökte hjälpa laget och jag är glad att grabbarna runt omkring mig gjorde det lättare för mig idag. Jag är väldigt glad.
- Jag tyckte att vi spelade väldigt bra efter utvisningen. Det är svår, alltid, med en match mindre, men vi visade fantastisk lagmoral. Vi pratade om det i paus att vi kan göra det och vi kom tillbaka två gånger. Jag är verkligen stolt över laget.

När reportern slutligen bad Xhaka ge Bellerin priset som matchens lirare sade han:
- Jag visste inte att han hade så bra vänsterfot.
- Den är bättre efter operationen, sade Bellerin och skrattade.