Medlemmar: 7577 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thomas Lemar ryktas vara aktuell för The Gunners.

Thomas Lemar på väg till Arsenal

fre 24 jan 2020 kl 00:18

Nästa spelare på rykteslistan: Thomas Lemar. Marca rapporterar nu om att Arsenal förhandlar med Atletico Madrid om en övergång.

Thomas Lemar var nära att gå till Arsenal sommaren 2017, men blev då kvar i Monaco. Alexis Sanchez var på väg till Manchester City och The Gunners ville ha Lemar som ersättare. Men tiden för att göra klart dealen var för knapp.
- Liverpool var verkligen intresserade. Men det var Arsenal som var närmast att göra klart affären. Det var ganska nära. Men det var lite för sent. Det fanns inte tillräckligt med tid för att göra klart affären. Alla pusselbitar föll inte på plats, sa Monacos vicepresident Vadim Vasilyev då.

Istället hamnade Lemar i Atletico Madrid sommaren efter. Den franske landslagsmannen kostade runt 60 miljoner Euro, men tiden i den spanska huvudstaden har inte varit någon hit för 24-åringen och lagets tränare Diego Simeone har sagt att Lemar kan vara på väg bort.
Och ikväll kommer uppgifter om att Arsenal förhandlar med Atletico om en övergång.
Atletico vill plocka in Edinson Cavani från PSG, men för att värva uruguayanen måste man släppa en spelare.
Det kan bli Lemar.

Kanske kan det bli så att Arsenal skickar Ceballos till Spanien och sen plockar in Lemar.
Återstår att se om det blir på lån eller om man köper honom.
Eller om det inte blir något alls ...