Medlemmar: 6540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thomas Lemar ryktas vara aktuell för The Gunners.

Thomas Lemar på väg till Arsenal

fre 24 jan 2020 kl 00:18

Nästa spelare på rykteslistan: Thomas Lemar. Marca rapporterar nu om att Arsenal förhandlar med Atletico Madrid om en övergång.

Thomas Lemar var nära att gå till Arsenal sommaren 2017, men blev då kvar i Monaco. Alexis Sanchez var på väg till Manchester City och The Gunners ville ha Lemar som ersättare. Men tiden för att göra klart dealen var för knapp.
- Liverpool var verkligen intresserade. Men det var Arsenal som var närmast att göra klart affären. Det var ganska nära. Men det var lite för sent. Det fanns inte tillräckligt med tid för att göra klart affären. Alla pusselbitar föll inte på plats, sa Monacos vicepresident Vadim Vasilyev då.

Istället hamnade Lemar i Atletico Madrid sommaren efter. Den franske landslagsmannen kostade runt 60 miljoner Euro, men tiden i den spanska huvudstaden har inte varit någon hit för 24-åringen och lagets tränare Diego Simeone har sagt att Lemar kan vara på väg bort.
Och ikväll kommer uppgifter om att Arsenal förhandlar med Atletico om en övergång.
Atletico vill plocka in Edinson Cavani från PSG, men för att värva uruguayanen måste man släppa en spelare.
Det kan bli Lemar.

Kanske kan det bli så att Arsenal skickar Ceballos till Spanien och sen plockar in Lemar.
Återstår att se om det blir på lån eller om man köper honom.
Eller om det inte blir något alls ...

Kommentarer

Bild för Jonas S

Kan inte säga att jag såg så mycket av honom i Monaco. I Atletico har han knappt fått starta och haft det svårt när han väl spelat.

Känns som en spelare Atletico bara vill bli av med men samtidigt hoppas kunna få onödigt bra betalt för från någon PL-klubb.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för Joacim Nyberg

Ja han har ju floppat big time i atletico! Hoppas verkligen Inte vi köper han dyrt 

Bild för Daniel Fridsäll

Varför köpa han när vi behöver bygga om bakifrån. Han verkar ju ändå vara kass....

Bild för Jonas Eriksson

Lemar iställetför ceballos är kanske ingen större skillnad? Men vill se en mittback NU! 

 

Bild för Ulf Åkermark

Lemar nu nej tack finns andra lirare 

Bild för David Pearson

Jag tycker att Lemar skulle vara en hyfsad värvning. Jag tror inte att han tappat all sin talang som han hade i Monaco. Han kan dessutom spela på båda kanterna samt offensiv mittfältare så det skulle vara en bra ersättare för Ceballos också om han skulle lämna. 

Bild för Andy Man

Jag tycker att denna värvning kan kännas lite desperat. Vet inte riktigt varför vi skall ta in honom då jag inte ser att vi har plats för honom? Eller skall han spela COM istället för Özil? Det är ju även en rejäl chansning då han egentligen inte har uträttat något på planen sedan han anlände till Atletico. Hoppas att detta bara är rykten som inte leder någonstans. 

Fokus bör väl egentligen ligga på att få in en ny MB om alternativ finns. 

Bild för Joacim Nyberg

Japp detta e en riktig chansvärvning som om den blir av kommer vara dyr och jäkligt onödig! Finns många som e bättre än han som vi kan köpa ist. Prioriteringen nu måste ju ligga på försvaret och det tror jag det gör med. Detta e förhoppningsvis bara ett Rykte som inte blir nått av. Däremot läste jag nyss att vi förhandlar med shaktar om den unga ukrainske mb! Det vore en mkt bättre och mer logisk värvning just nu! Dealen verkar vara att atsenal lånar in han nu och sen köpobligation i sommar. Får se vad som händer med honom. Men lemar e i min värld iaf en onödig värvning

Bild för OlleF

#MeToo// en ny stabil mittback..//

Bild för Davidsson och Mannen

Som många redan skrivit så borde det defensiva vara prio detta och nästa fönster. Men. Lemar vore, tror jag, en perfekt ersättare för Özil som central mittfältare, en modernare variant av den gamla 10:an. För även om han floppat i Atletico har han speed med boll, fin passningsblick och skulle kunna bli perfekt i Artetas mer pressbaserade spel utan boll. 

Så kan vi få ned priset, för att säkra medel till det defensiva, tycker jag detta vore jättespännande.