Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fem mål har det blivit för Pepe som ser positivt på Mikel Artetas början som Arsenaltränare.

Pepe nöjd med Artetas start

mån 27 jan 2020 kl 18:13

Han har haft en svajig debutsäsong. Men Nicolas Pepe hoppas få fart på grejerna under Mikel Artetas ledning. - Det har varit positivt så här långt, säger han.

Nicloas Pepe är Arsenals dyraste värvning någonsin. Ivorianen köptes in under sommaren för omkring 80 miljoner Euro. Än så länge har yttern gjort fem mål för The Gunners.
Under sin korta tid i klubben har 24-åringen haft tre olika tränare. Först Unai Emery, sen Fredrik Ljungberg en kort tid och nu Mikel Arteta.
I en intervju med Arsenal.com säger Pepe att han belåten med spanjorens första tid i klubben.
- Det har varit positivt så här långt, vi har haft några bra resultat och spelat bra fotboll. Det har helt klart varit förtroendeingivande tecken och vi vet att vi har kvalitet och det som krävs för att göra bra ifrån oss på planen.

Pepe har inledningsvis haft svårt att få till det i sin nya klubb. Insatserna har varit mycket upp och ner. Nu hoppas han att det ska lyfta under Artetas ledning.
- Han har förklarat för mig vad han vill att jag gör på planen och visat videor som visar hur viktigt min positionering är. Han har sagt exakt vad han vill att jag ska göra för att jag ska bli en bättre spelare.
- Vi vill göra det bra som offensiv enhet. Vi vill spela bra, göra mål och få assists. Det spelar ingen roll vem som gör målen och vem som spelar fram, det viktigaste är att vi spelar bra tillsammans och vinner. Det är fantastiskt att spela med spelare som Lacazette, Aubameyang och Özil och det har fungerat ganska bra. Vi är kapabla att spela bra fotboll.