Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pablo Mari har åkt tillbaka till Brasilien utan kontrakt med Arsenal.

Vad händer med Pablo Mari?

mån 27 jan 2020 kl 19:21

Pablo Mari har enligt rapporterna lämnat London utan att skriva på. Men förhandlingarna mellan Arsenal och Flamengo fortsätter.

Det har varit full cirkus kring Pablo Maris förväntade övergång till Arsenal under dagen. Spanjoren, som kom till Heathrow i lördags för att göra klart sin transfer, har nu rest tillbaka till Brasilien.
Och det utan att ha gjort klart med Arsenal.
26-åringen ska dock ha läkarundersökts, men skälet till att affären inte är i hamn ska vara att klubbarna inte är överens.

Här rapporteras det lite huller om buller över vad som hänt. En del skriver att förhandlingarna kollapsat, andra att de fortfarande pågår och någon att Arsenal inte har råd.
Det verkar råda full oordning kring det mesta.
Från Flamengohåll sägs det: "Jag har pratat med Mablo Mari. Vi förväntar oss att han är på Ninho do Urubu (klubbens träningsanläggning) i eftermiddag. Vi hade kommit överens om att sälja honom för en summa, han åkte till London, Arsenal ändrade villkoren. Flamengo är en seriös klubb".

ESPN i Brasilien säger att dealen kollapsat och Arsenal behöver kika på andra lösningar innan transferfönstret stänger.
Andra rykten från Sydamerika påstår att The Gunners inte kan betala de 9 miljoner Euro som Flamengo vill ha för Mari, det är därför man försökt få till en lånedeal.

Vi får se om Mikel Arteta kommer säga något om affären på presskonferensen efter kvälls match mot Bournemouth.