Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pablo Mari har nu presenterats som Arsenal-spelare.

Pablo Mari klar för Arsenal

ons 29 jan 2020 kl 16:12

Arsenal bekräftade på onsdagseftermiddagen att Pablo Mari nu är klar för Arsenal.

Efter diverse rykten om bråk mellan Flamengo och Arsenal om transfersumman och huruvida det skulle röra sig om ett lån eller inte är nu allting klart. Arsenal lånar in Pablo Mari fram till sommaren med en option att köpa loss honom till en gissningsvis redan fastställd summa.

Arsenals technical director Edu säger så här om dealen:

"Pablo är en erfaren spelare som kommer att ge oss ytterligare defensiva kvaliteter. Vi har följt hans karriär under en tid och är glada över att ha kunnat komma överens med Flamengo om att han ska spela för oss. Tillsammans med Mikel och hans stab ser vi fram emot att få se Pablo i en Arsenal-tröja".

Vi får se vad han kan bidra med, men på denna länk finns i alla fall ett kort klipp med bilder från Flamengos möte med Liverpool i Club World Cup innan jul.