Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Soares byter sydkusten mot norra London.

Cedric Soares klar för Arsenal

fre 31 jan 2020 kl 12:58

Det blev som väntat. Arsenal lånar in även Cedric Soares.

Det har skrivits och ryktats mycket om Pablo Mari till Arsenal. I onsdags blev han klar. Sen har det surrats om Cedric Soares. Idag presenterades han. Portugisen lånas in från Southampton och The Gunners har nu gjort två defensiva värvningar i det här januarifönstret.
28-årige Soares kontrakt med Southampton går ut i sommar och på gårdagens presskonferens sa Ralph Hasenhüttl att han kommer lämna.
Arsenal offentliggjorde övergången idag.

Edu säger så här om värvningen:
- Cedric är en försvarsspelare med bra erfarenhet av Premier League och självklart även från landslagsspel. Han är en stark värvning till vår defensiva enhet som kommer tillföra vår trupp kvalitet. Jag vet att han är en spelare som lirar med full energi och inställning. Vi ser fram emot att ha Cedric i klubben under sista delen av säsongen.

Cedric Soares kommer spela i tröja nummer 17.