Medlemmar: 8700 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba leder fortfarande Arsenals interna poängliga i FPL.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

lör 1 feb 2020 kl 15:28

2020 startade med en smäll när Arsenal tog emot Manchester United på nyårsdagen och skickade hem gästerna med två mål i baken efter kanske säsongens starkaste insats, efter det blev det inte så många fler segrar i ligan, men tre kryss till fick vi med oss, och ett spännande lag att följa därtill.

När vi nu ska stänga januari månad gör vi det med ett tillskott av två spelare, Pablo Mari från Flamengo och Cedric Soares från Southampton, och framförallt den förstnämnda har allt att vinna på sin övergång, det finns väl få spelare som generellt är så utskällda som en mittback i Arsenal? Vi välkomnar såklart båda två till klubben, och jag ska försöka bärga med att inte värva in båda till mitt fantasy-lag det första jag gör …

På tal om fantasy, mitt inte så stolta Jönsoborgs AIS fortsätter sin kräftgång, är just nu väldig tacksam för att vi inte har upp och nedflyttning i Arsenal Swedens fantasy-liga.

Väsentligt mycket bättre gick det för Kristoffer Sundin och hans KeunaiEmery som var bäste poängplockare i januari, 325 poäng kammades in, på andraplatsen hittar vi Brunozz med 297 poäng och på tredjeplatsen Dial Square FC med 294 poäng.

I totalen har vi nu Måns Riesser och hans Misse FC i ensam majestät överst på pallen med 1499 poäng, Mudbay hittar vi på andraplatsen med 1471 poäng och som trea hittar vi Keunai Emery med 1456 poäng.

Kevin De Bruyne har övertagit ledningen i spelarnas poängliga framför Jamie Vardy som halkat ned på andraplatsen, Mo Salah som vaknat till med sitt målgörande igen ligger nu tätt bakom som trea. Pierre-Emerick Aubameyang har under sin tre matcher långa avstängning halkat ned på en niondeplats i poängligan. I Arsenals interna poängliga har han dock fortfarande ett betryggande avstånd ned till andraplatsen som innehas av Bernd Leno och tredjeplatsens Nicolas Pepe.

Vilken av vinterfönstrets värvningar är du sugen på att plocka in i ditt lag?

Lycka till med poängen i februari!