Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta ser fram emot att laget får ledigt och att de kan resa bort och träna tillsammans.

Arteta välkomnar vinteruppehållet

mån 3 feb 2020 kl 17:03

Ingen match på två veckor. Mikel Arteta är nöjd med att det nu kommer ett break. - Senaste två, tre månaderna har varit tuffa så jag vill ge dem ett par dagar off, säger spanjoren.

Arsenal lirar inte nästa match förrän söndag 16 februari då Newcastle kommer till norra London. Fram till dess kommer laget spendera med ledighet - och ett träningsläger i Dubai.
Mikel Arteta säger att det kommer väldigt välkommet.
- Senaste två, tre månaderna har varit tuffa så jag vill ge dem ett par dagar off. Sen ska det bli skönt att åka bort. Det har varit mycket för spelarna. I Dubai ska vi starta att fokusera på matchen mot Newcastle, säger Arsenaltränaren.

David Ornstein rapporterar idag att Arsenalspelarna fick ledigt direkt igår kväll när laget landande på Lutons flygplats. En del drog iväg direkt till andra ställen, andra åkte direkt till Dubai.
Träningslägret startar på torsdag kväll och träningarna drar igång på fredag. På tisdag reser laget tillbaka till London igen.
Arteta har sagt till spelarna att de ska ta med sina familjer till Dubai och en av kvällarna planeras en gemensam middag för att stärka sammanhållningen i gruppen.

Det är dock ingen träningsmatch inplanerad i Dubai utan laget kommer endast att träna.