Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir inget Dubai för Calum Chambers.

Alla utom Chambers till Dubai

tis 4 feb 2020 kl 02:14

Arsenal kommer resa till Dubai med i princip full trupp. Den enda som stannar hemma är Calum Chambers.

På fredag drar Arsenals träningsläger i Dubai igång och Mikel Arteta kan räkna med att de flesta i truppen reser med laget. Den enda som inte kommer att åka med är Calum Chambers.
Det skriver Evening Standard.
Mittbacken slet av korsbandet i matchen mot Chelsea i mellandagarna och blir borta från spel i sex till nio månader. Tidningen skriver att Chambers besökte Colney förra veckan och att den långa vägen tillbaka nu börjar på allvar för 24-åringen.

En som också är skadad, men så reser med är Kieran Tierney. Skotten har synts på bilder när han tränar utomhus på klubbens träningsanläggning. David Ornstein skriver dock att man inte ska luras av bilderna och att vänsterbacken förväntas bli borta till senare delen av mars efter sin axelskada.
Nyförvärven Pablo Mari och Cedric Soares kommer resa med till Dubai.