Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bellerin är positiv till nya idéer under Mikel Artetas ledning.

Bellerin: "Det är en stor förändring"

mån 10 feb 2020 kl 15:42

Ny tränare. Nya idéer. Hector Bellerin är positiv till rekryteringen av Mikel Arteta. - Han är väldigt professionell och har väldigt klara idéer.

Arsenal är inne på slutspurten av lägret i Dubai och laget kommer resa tillbaka till London på tisdag. Under tiden Förenande Arabemiraten har laget inte bara fokuserat på träning.
Utan också teambuilding.
- Det har varit väldigt viktigt för oss när det varit så många matcher, att få ett litet break som det här för att ladda batterierna och också kunna ha tid med laget. Allt är verkligen positivt här. Jag är väldigt nöjd och det är grabbarna också, säger Bellerin till Arsenal.com.

Senaste månaderna har varit händelserika i Arsenal. I slutet av november fick Unai Emery sparken. Fredrik Ljungberg tog över en kort period innan Mikel Arteta klev in precis före jul. Spanjorens första match var Bournemouth borta.
Sen har det varit full fart.
- Det är väldigt tidigt än. Mikel har en ny filosofi och på sättet han implementerat det i de senaste matcherna som vi spelat så har det varit en stor förändring. Han har alltid varit väldigt taktisk i sitt arbete, väldigt professionell och med tydliga idéer.

- Vi behöver ibland var mer effektiva framför mål, men det är något som kommer med självförtroendet. När du ser att du spelar bättre och kontrollerar matcherna, så kommer målen komma. Jag är säker på att vi kommer se det snabbt. För oss handlar det om att försöka bli bättre varje dag. När en annan tränare kommer in, så kommer nya saker som du ska göra. Det viktigaste är att få saker och ting rätt och jag tror att med coachning vi får, om vi gör det som vi ska så kommer det bli framgångsrikt.