Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emery anklagar nu vissa Arsenalstjärnor för att ha dålig attityd.

Emery: "Vissa stjärnor hade dålig attityd"

mån 10 feb 2020 kl 18:29

Unai Emery fortsätter att uttala sig om tiden i Arsenal. Nu anklagar spanjoren vissa Arsenalstjärnor för att ha dålig attityd.

Det var i slutet av november som de dåliga resultaten blev för mycket. Unai Emery kickades från sitt jobb som Arsenaltränare. På senare tid har spanjoren börjat prata med media om tiden i Arsenal.
Nu senast med France Football.
Där riktar han kritik mot vissa av The Gunners stjärnor.
- Vissa stjärnor hade dålig attityd och frågade efter mer än de kunde leverera.

När Emery sammanfattar sin tid i klubben säger han:
- Arsenal hade varit i en nedåtspiral i två år innan jag kom. Vi stoppade det och började återuppbyggnaden av klubben med en Europa League-final och en femteplats i ligan, bara en poäng bakom Tottenham trots att vi bara tog en poäng på våra fem sista matcher (vi tog förvisso fyra, men ett rejält ras var det).
- Vi hade grepp om en Champions League-plats, men det gick inte till slut. Det var en bra säsong och vi visste vad som behövde förbättras.

Under förra sommaren tappade Arsenal flera rutinerade spelare, det säger Emery påverkade den här säsongen.
- Vi tappade fyra lagkaptener, Cech, Koscielny, Ramsey och Monreal. Det var personligheter som vi saknade för kunna hålla rätt kurs. Med allt det här behövde vi tid för att lyckas med vår förhandling för att skapa ett nytt Arsenal som jag ville.