Medlemmar: 2000 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Borde Arsenal kickat Unai Emery redan i somras?

Podcast 367: Mental istid

fre 14 feb 2020 kl 09:18

Vi avhandlar träningsläger och gruppsykologi när Arsenal Swedens podcast är tillbaka. Axel Asplund och Jocke Lander finns bakom micken denna vecka.

Arsenal hamnade i mediaskugga på träningslägret i Dubai - och tomheten som uppstod bland supportrarna. Fick vi se framtidens mediastrategi när spelarna åkte på kamelsafari och gav tillrättalagda hyllningar av en stat där mänskliga rättigheter knappast är första prioritet? Axel och Jocke pratar dessutom om det luddiga begreppet mental styrka, och att raset i slutet av förra säsongen kanske påverkade laget mer än vad vi har trott.

Podden kan ni som vanligt lyssna på direkt här på sidan, eller där poddar finns.