Medlemmar: 6581 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Efter skadan mot Vitoria i Europa League är Ceballos nu tillbaka från start.

Elvan klar - Ceballos får chansen

sön 16 feb 2020 kl 16:40

Mikel Arteta blandar och ger. Och gör en del förändringar när Arsenal drar igång igen efter uppehållet mot Newcastle United.

Dani Ceballos får chansen från start mot Newcastle. Spanjoren har bara gjort ett inhopp sedan Mikel Arteta tog över Arsenal. Från start lirar även Nicolas Pepe och Eddie Nketiah. Alex Lacazette och Gabriel Martinelli är på bänken.
Matteo Guendouzi är inte med i truppen alls.

Så här spelar Arsenal:

Leno
Bellerin, Mustafi, David Luiz, Saka
Xhaka, Ceballos
Nketiah, Özil, Pepe
Aubameyang

Bänken: Martinez, Sokratis, Kolasinac, Torreira, Willock, Martinelli, Lacazette

Kommentarer

Bild för Mattias Jarnedal

Redan nu reagerar jag på startelvan. Nkeitah skulle kunna vara en sån reaktion, men sett till Lacas dåliga målform så kan man ju inte vara förvånad. Dock så är det på priset av Aubas favoritposition. Sedan har jag ju enormt svårt för Özil, här hade jag hellre sett Ceballos och hellre Torreira i den defensiva positionen.

Hoppas jag har väldigt fel, tippade 3-0 innan matchen, kan bli svårt nu.

Bild för Joacim Nyberg

Bara o instämma! Dock hade özil lite glimtar nu i första men ändå gillar inte att torreia bänkas och när du har en striker av rang i Auba så ska han spela centralt. Martinell skulle lirat ute te vänsyer bara. Men men hoppas vi tar dom i andra nu

Bild för Jimmy Roslund

Vackert 

Bild för Thomas Jotarv

Äntligen. 
stabil insats, utan bländande spel. 
 

Bild för Ulf Henningsson

Bra att vinna. Gott för självförtroendet i gruppen. Kul att Laca fick göra mål. Finns mer att plocka ut av laget. Våga prova Ceballos på Özil position någon match eller en tid i matchen för vi behöver Torreira på plan. 

Bild för Sral

Jag hade också gärna sett Martinelli och Torreira och blev förvånad av att de inte startade, men man kan ju se det som att Arteta matchar sina spelare. Jag vet att det har varit uppehåll, men att låta Martinelli, Torreira och andra spelare vara relativt fräscha kan definitivt hjälpa oss. Det går också att prata om att man vill se Aubameyang på topp, men vafan, han gör ju mål från en kant också. Det har han gjort under hela sin Arsenal-karriär! Går liksom inte att klaga när han vann guldskon förra säsongen (var det väl?) och är uppe i 16 ligamål nu.