Medlemmar: 7581 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

David Luiz har bara bra saker att säga om Unai Emery trots att spanjoren fick sparken och sågade klubbens stjärnor.

David Luiz hyllar Emery trots kritiken

ons 19 feb 2020 kl 15:20

Unai Emery anklagade vissa Arsenalstjärnor för att ha dålig attityd härom veckan. Men David Luiz har inte lust att dra igång nåt ordkrig med spanjoren.

I en intervju förra veckan berättade Unai Emery lite om sin tid i klubben, vad som var bra och vad som var dåligt. Då passade spanjoren på att rikta kritik till några av klubbens stora spelare.
- Vissa stjärnor hade dålig attityd och frågade efter mer än de kunde leverera, sa han.

Mikel Arteta viftade mest bort det hela när frågan dök upp på en presskonferens och när kritiken nämns för David Luiz gör han det samma.
Istället passar brassen på att hylla Emery.
- Jag tycker att Unai är en bra coach och en bra person, säger Luiz till Goal.
- Jag dömer ingen. Jag gillar fortfarande honom och det vore inte smart från min sida om jag sade något.  Man behöver resultat i fotboll och får man inte det så kommer alla att försöka lista ut varför. Jag tror att han hade sin vision och vi får acceptera det på ett bra och ödmjukt sätt.

Istället fokuserar mittbacken framåt. Med en ny tränare vid rodret.
Mikel Arteta.
- När du återstartar något som vi gjorde, med en ny filosofi, med en ny coach, men ett nytt system så behöver du ta det steg för steg. Vi försöker förbättra oss på många sätt, på träningarna, hur vi beter oss, sättet vi tränar på och vår mentalitet. Jag tycker att vi gör saker varje vecka på ett positivt sätt, som gör oss bättre. När vi får med oss resultaten så kan vi börja titta i tabellen och börja tro att vi har en möjlighet att göra så bra som möjligt. Jag är nöjd med laget och hur vi förstår Mikel och det han vill bättre varje vecka. Vi blir bättre och bättre som lag.