Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolasinac fick gå av mot Everton efter smäll mot axeln

Kolasinac allvarligt skadad

ons 26 feb 2020 kl 11:32

Comeback mot Everton, men skadad direkt. Arsenal bekräftar nu att Kolasinac axel-skada är allvarlig - och vänsterbacken ser ut att bli borta en längre tid.

Sead Kolasinac hade precis kommit tillbaka från skada. Men det dröjde bara 15 minuter i matchen mot Everton i söndags före det smällde igen. Efter en närkamp blev bosniern liggandes på planen och fick vandra ut med stora smärtor i axeln. Klubben bekräftar nu att det är en allvarligare skada i axeln, och det kan dröja ett tag före vi får se vänsterbacken i spel igen. Under veckan kommer Kolasinac att besöka specialister och en närmre rapport kommer då. Om smällen är lika allvarlig som den Tierney åkte på mot West Ham i december får vi nog inte se Kola tillbaka tidigast i april.

Klubben rapporterar även att Chambers fortfarande har en lång väg kvar, och är inte att väntas i spel förrän om sex till nio månader.

Lite positiva skadenyheter finns dock. Nyförvärvet Cedric Soares och Kieran Tierney som drog på sig en axelskada mot West Ham i december är båda på god väg mot spel. Försvarsduon förväntas vara tillbaka i full träning nu i slutet av februari.