Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tierney tillbaka i full träning

Skadeläget inför matchen mot Portsmouth

mån 2 mar 2020 kl 13:39

Det är dags att lägga uttåget ur Europa League bakom oss och istället ta oss an nästa omgång av FA Cupen. Här kommer senaste nytt inför kvällens möte med Portsmouth.

- FA Cupen är speciell, sa Arteta till det samlade mediauppbådet inför måndagens match.
- Finalen är nog en av de bästa dagarna i engelsk fotboll, på Wembley, med bra väder och en fantastisk atmosfär. Det är en turnering som är en del av vår egna historia, så vi vill fortsätta med den traditionen, men vi vet att det kommer bli en tuff match mot Portsmouth på måndag.

Inför kvällens match har det medicinska teamet erbjudit en uppdatering på skadefronten.

Kolasinac, som fick gå av skadad i matchen mot Everton, har problem med höger axel. Man hoppas att han ska kunna återgå till full träning i slutet av mars. Cedric Soares är fortsatt borta på grund av knäskadan men han beräknas återvända till full träning nästa vecka. 

De goda nyheterna är att Tierney är tillbaka i full träning från och med idag (måndag, 2 mars). Han kommer inte vara involverad mot Portsmouth, men bara att få honom tillbaka i träning är välkommet med tanke på att vi den senaste tiden fått lägga väldigt mycket på Saka (som visserligen tagit sig an uppdraget med bravur).

Avspark sker 20.45 och matchen visas på Eurosport 1 eller Eurosport Player.