Medlemmar: 6531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Papa tackar bortaklacken efter segern mot Portsmouth.

Sokratis: "Jag vill spela mer"

tis 3 mar 2020 kl 17:38

Sokratis Papastathopolous har fått nöta allt mer bänk på senare tid. Nu öppnar han för att lämna Arsenal om det inte blir mer speltid.

Sedan Mikel Arteta tog över som manager har den tidigare mer eller mindre givne startspelaren fått se sig petad till förmån för Shkodran Mustafi och har dessutom fått spela på en ytterst ovan högerbacksposition ett par gånger när han väl har fått spela. Efter matchen mot Portsmouth fick han därför frågan om han skulle lämna laget till nästa säsong.
- Jag vet inte. Jag har ett år till här men jag väntar aldrig ut mina kontrakt. Vi får se, om jag inte trivs och inte spelar tillräckligt eller om coachen inte gillar mig så spelar inte kontraktet någon roll. Jag bryr mig inte om pengarna, det viktiga är att jag ska tvias och må bra och att laget vill ha mig. Om inte så flyttar jag. Det är inget jag tänker så mycket på, jag jobbar varje dag för att hjälpa laget och vi får se vad som händer men som sagt, trivs jag inte så kommer jag inte att vänta ut kontraktet.

Han kommenterade också vinsten i gårdagens match:
- Det är ett resultat som ger tillbaka lite självförtroende till oss. Det gjorde ont att förlora i Europa League, men det första manager sade till oss var att den matchen var förbi och att vi måste blicka framåt.