Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno är tvåa i Arsenals interna liga i Fantasty. Auba är bäst.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tor 5 mar 2020 kl 11:55

Februari kom och äntligen så blev det lite islossning i Arsenals resultatrad. Sju poäng av nio möjliga i februari måste ses som ett klart godkänt facit med föregående månader i åtanke.

Det verkar som att Mikel Arteta sakta men säkert verkar få in sina idéer i spelartruppen, såklart kommer det att ta tid att få till detta lag igen men trots allt finns det åter igen hopp.
Mitt eget tragiska bottenlag Jönsoborgs AIS har äntligen kravlat sig upp ur den absoluta bottenstriden i Arsenal Swedens Fantasy-liga, liksom för det riktiga Arsenal så tror jag att Europa-spel blir för svårt, men med några fullpoängare så kan allt hända, man ligger ju ändå trots allt på plats 505 …

Bäst i februari blev Fredrik Lundbergs Obi-Wan Iwobi med 260 poäng, på andraplats hittar vi Krilles Goa Gubbar med 250 poäng, på en trippel tredjeplats hittar vi Skitsystem, So close but so var och Miles som alla fick ihop 248 poäng.

I totalen så har vi nu en delad ledning där Måns Riesser och hans Misse FC och Niklas Erikssons Mudbay båda toppar tabellen med 1680 poäng, på tredjeplats finns KeunaiEmery med 1670 poäng. Otroligt spännande med Misse FC och Mudbay som när säsongen går in i avslutningsfasen båda ligger i slagläge för att ta hem segern.

I spelarnas poängliga är det inte oväntat assistkungen Kevin De Bruyne som ligger i topp, men en poäng bakom han ligger Mo Salah hack i häl, för ovanligheternas skull så har vi en ytterback på tredjeplatsen och det är Liverpools succéman Trent Alexander-Arnold. Bäste Arsenalspelare precis som tidigare Pierre-Emerick Aubameyang som vi hittar på sjätteplatsen, Bernd Leno är näst bästa Arsenalspelare poängmässigt med Nicolas Pepe bakom på tredjeplatsen.

Med elva matcher kvar så finns det många poäng kvar att spela om, lycka till i mars med poängen!