Medlemmar: 8060 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tierney är snart tillbaka i Arsenal-tröjan

Tierney tillbaka i full träning

tor 5 mar 2020 kl 14:05

Efter att ha varit skadad i tre månader är Tierney tillbaka. Axeln har läkt och 22-åringen är nu tillbaka i full träning.

Mikel Arteta har inte haft allt för många alternativ på vänsterbacks-positionen. Kieran Tierney gick sönder mot West Ham i december, Kolasinac skadad sig i sin retur och Bukayo Saka har ensam fått bära ansvaret den senaste perioden. Men nu kommer lite goda nyheter för Arsenal. Kieran Tierney är tillbaka i full träning. 22-åringen som har dragits med en skadad axel kan alltså vara aktuell i spel redan i helgen. Tierney får det dock nog inte allt för enkelt att ta tillbaka platsen i A-laget efter att Saka har imponerat stort. Vem Arteta väljer att spela i helgen väntar att se.

Arsenal möter West Ham hemma på Emirates på lördag. Kick off är 16:00.