Medlemmar: 6625 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det kan bli Roma permanent för Mkhitaryan.

Roma vill köpa loss Mkhitaryan

mån 23 mar 2020 kl 15:33

Han är på lån i Roma. Nu kommer rapporter om att italienarna vill köpa loss Henrikh Mkhitaryan.

Precis innan transferfönstret stängde blev det klart med Henrikh Mkhitaryans lån till Roma. Enligt mediarapporter betalades italienarna 3 miljoner Euro i låneavgift och sedan skulle man stå för armenierns lön resten av säsongen, men det ska inte ha funnits med någon utköpsklausul eller krav på köp efter säsongen.
Dock kan bli så ändå.
För inhemsk media skriver idag att Roma vill köpa loss den offensive mittfältaren.

Enligt Corriere dello Sport har klubbarna inlett förhandlingar om en permanent övergång. Tidningen skriver att båda klubbarna är positiva till en affär. Roma ska ha erbjudit Arsenal 17 miljoner Euro. Det är lite för lite mot vad The Gunners vill ha. Man hoppas på att få in ytterligare 7 miljoner Euro vid en försäljning.

Mkhitaryan är 30 år. Han kom till Arsenal när Alexis Sanchez gick till Manchester United i januari 2018.
Han ska ha ett år kvar på sitt kontrakt med klubben.

Kommentarer

Bild för Patric Johansson

Skulle vara roligt se honom under arteta. Tror han skulle få blomma ut. 

Supporter sedan 1983! 

Bild för Joacim Nyberg

Nej patrick! Vore inte alls kuL! vad som däremot vore kul vore om dom fick sålt han så arteta fick in lite pengar att köpa en yngre hungrigare spelar. mkhitaryan glansdagar e över 

Bild för Patric Johansson

Bara för jag sa att det skulle vara roligt och se honom under arteta så betyder det inte att jag vill ha honom tillbaka ;)

Supporter sedan 1983! 

Bild för Davidsson och Mannen

Jag förstår de som vill se Mkhitaryan under Arteta, men för mig är han ännu en symbol över Wengers desperation boostad av Gazidis' totala inkompetens. Han var bra i tyska ligan och verkar ha gått helt okej i italienska i år, men med den lönen satt i relation till nuvarande trupps enorma behov av renovering tar jag gladerligen emot alla pengar vi kan få för Mkhitaryan. 

Bild för Byarum

Miki tillhör inte framtiden i vår klubb. Det är inte så vi ska bygga. 

Bosse

Bild för Elias

Bara sälj vi måste få in pengar, låt utrensningen fortsätta, försvaret ser ok ut, hoppas saliba blir en toppvärvning tillsammans med pablo, mittfältet, där behövs ett par rejäla uppgraderingar och försäljningar, samt anfallet behövs tittas på. Den dagen özil försvinner då kan arsenal på riktigt bygga ett nytt lag, Özil tjänar alltså ca 188 miljoner per år nu. Hur fan tänkte man där. Grattis. Jag kommer inte gråta när özil tackar för sig.

Bild för Elias
Davidsson och Mannen wrote:

Jag förstår de som vill se Mkhitaryan under Arteta, men för mig är han ännu en symbol över Wengers desperation boostad av Gazidis' totala inkompetens. Han var bra i tyska ligan och verkar ha gått helt okej i italienska i år, men med den lönen satt i relation till nuvarande trupps enorma behov av renovering tar jag gladerligen emot alla pengar vi kan få för Mkhitaryan. 

 

+1

Bild för daddy dj

Tror att Miki är en av Arsenals sämsta värvningar i modern tid, han tillförde inte ett skit den stunden han var hos oss och hade Sanchez inte fått hybris så hade han dominerat på Emirates nu,var så säker.

Bild för Tommy
Elias wrote:

Bara sälj vi måste få in pengar, låt utrensningen fortsätta, försvaret ser ok ut, hoppas saliba blir en toppvärvning tillsammans med pablo, mittfältet, där behövs ett par rejäla uppgraderingar och försäljningar, samt anfallet behövs tittas på. Den dagen özil försvinner då kan arsenal på riktigt bygga ett nytt lag, Özil tjänar alltså 188 0000 miljoner per år nu. Hur fan tänkte man där. Grattis. Jag kommer inte gråta när özil tackar för sig.

Vill bara poängtera att Özil INTE tjänar 188 0000 miljoner (han tjänar ca 188 miljoner). Däremot håller jag med om att han tjänar han alldeles för mycket i förhållande till vad han tillför på planen.

Jag såg något om att Kai Havertz tränare sagt att Havertz skulle passa i Arsenal. Det vore en drömvärvning för mig!

Bild för Elias
Tommy wrote:
Elias wrote:

Bara sälj vi måste få in pengar, låt utrensningen fortsätta, försvaret ser ok ut, hoppas saliba blir en toppvärvning tillsammans med pablo, mittfältet, där behövs ett par rejäla uppgraderingar och försäljningar, samt anfallet behövs tittas på. Den dagen özil försvinner då kan arsenal på riktigt bygga ett nytt lag, Özil tjänar alltså 188 0000 miljoner per år nu. Hur fan tänkte man där. Grattis. Jag kommer inte gråta när özil tackar för sig.

Vill bara poängtera att Özil INTE tjänar 188 0000 miljoner (han tjänar ca 188 miljoner). Däremot håller jag med om att han tjänar han alldeles för mycket i förhållande till vad han tillför på planen.

Jag såg något om att Kai Havertz tränare sagt att Havertz skulle passa i Arsenal. Det vore en drömvärvning för mig!

 

Haha ursäkta mig här får du korrekt svar

186 018 223,00 

Bild för Fredde

Det är bara att ta exakt vad vi kan få för Miki, självklart ska man förhandla. Men i slutändan så vill vi bli av med honom.

You win some, you draw some

Bild för Joacim Nyberg

Ja helt klart ingen idé o försöka va för gniden! Bättre o få nått än att sitta kvar med han ett år och behöva betala ut den lönen! Han sitter på en alldelles för hög lön sett till vad han har att erbjuda!

Bild för Ulf Åkermark

Håller med Elias om detta. Wenger panikköp är inte som platsar i arsenal längre. Nu blir det nytt spel system och nya lirare. Wenger och Graham när dom fick lämna så var det bara panikköp. Nu ser vi framåt. COYG