Medlemmar: 4450 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det kan bli Roma permanent för Mkhitaryan.

Roma vill köpa loss Mkhitaryan

mån 23 mar 2020 kl 15:33

Han är på lån i Roma. Nu kommer rapporter om att italienarna vill köpa loss Henrikh Mkhitaryan.

Precis innan transferfönstret stängde blev det klart med Henrikh Mkhitaryans lån till Roma. Enligt mediarapporter betalades italienarna 3 miljoner Euro i låneavgift och sedan skulle man stå för armenierns lön resten av säsongen, men det ska inte ha funnits med någon utköpsklausul eller krav på köp efter säsongen.
Dock kan bli så ändå.
För inhemsk media skriver idag att Roma vill köpa loss den offensive mittfältaren.

Enligt Corriere dello Sport har klubbarna inlett förhandlingar om en permanent övergång. Tidningen skriver att båda klubbarna är positiva till en affär. Roma ska ha erbjudit Arsenal 17 miljoner Euro. Det är lite för lite mot vad The Gunners vill ha. Man hoppas på att få in ytterligare 7 miljoner Euro vid en försäljning.

Mkhitaryan är 30 år. Han kom till Arsenal när Alexis Sanchez gick till Manchester United i januari 2018.
Han ska ha ett år kvar på sitt kontrakt med klubben.