Medlemmar: 8555 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Stötta Arsenal Sweden genom att betala in medlemsavgiften till oss redan idag.

Information från Arsenal Sweden

tis 31 mar 2020 kl 14:29

Arsenal Swedens styrelse kommer här med information rörande supporterklubben.

Hej alla medlemmar,

Först och främst så hoppas vi att ni alla mår bra och håller humöret uppe trots osäkra tider och brist på fotboll. Som ni alla är väl medvetna om vid det här laget har Premier League och klubbarna gemensamt kommit överens om att ställa in all fotboll till och med 30 april. I dagsläget vet vi inte säkert om årets säsong kommer att fortsätta då eller inte, det är mycket som är osäkert just nu.

Det är många som påverkas av vår nya verklighet och osäkerheten som just nu sprids i samhället. Det är också svårt att se exakt vilka konsekvenser detta kommer få i det långa loppet, både för Arsenal i stort och för vår egen förening här i Sverige. Vi förstår också att många av er har frågor och vi vill därför passa på att svara på det som vi kan.

Jag har köpt biljett till någon av de uppskjutna matcherna, vad händer nu?
Biljetterna som du har köpt kommer att vara giltig när matchen väl spelas men vi kan i dagsläget inte säga med säkerhet när det blir. Vi kommer att kontakta alla som köpt biljetter så snart vi har mer information.

Hur funkar det med medlemskapet när säsongen blir uppskjuten?
Medlemskapet i Arsenal Sweden sträcker sig till sista maj 2020, oavsett när Arsenal spelar färdigt sin säsong. Detta är för att alla medlemmar har haft möjlighet att nyttja medlemskapet till fullo i och med att biljettsläpp till kvarvarande matcher redan har passerat, och medlemmar har haft möjlighet att ansöka. Det är också ett beslut grundat i föreningens långsiktiga överlevnad som prioritet.
Ditt medlemskap sträcker sig alltså precis som vanligt till 2020-05-30. Det går redan nu bra att förnya sitt medlemskap för säsongen 20/21 och har ni möjlighet att göra det så uppskattar vi det verkligen. Vi hoppas naturligtvis att du som är medlem i Arsenal Sweden vill fortsätta vara det även nästa säsong, och just nu är förnyat medlemskap det absolut viktigaste du kan göra för att stötta supporterföreningen. Från och med säsongen 20/21 kommer Kanonmagasinet också att upphöra i pappersform, innehållet kommer istället att lyftas in på sajten. Mer information om detta hittar du här.
Om du är medlem och redan har köpt biljett till en match som spelas efter sista maj och du inte vill förnya ditt medlemskap kommer din biljett ändå vara giltig och du kan fortfarande gå på matchen.

Kan man fortfarande bli medlem i Arsenal Sweden?
Ja! Självklart går det bra att bli medlem i Arsenal Sweden även nu när säsongen är satt på paus. Då medlemskapet är det absolut viktigaste för oss som förening är vi beroende av våra medlemmar för vår överlevnad som supporterförening. Blir du ny medlem idag fram till och med sista maj får du även nästa säsong på köpet utan extra kostnad.
För er som blivit medlemmar efter 1 februari kommer vi att förlänga era medlemskap fram till och med 2021-05-31.
Vill ni ändå stötta supporterklubben med en slant så är ni varmt välkomna att göra detta till vårt Swishnummer 123 609 8172.

Vad kan jag göra för att stötta Arsenal Sweden?
Det absolut bästa du kan göra för att stötta supporterföreningen är att förnya ditt medlemskap – det gör du genom att logga in, klicka på “min profil” i den svarta listen högst upp och sedan medlemskap.
Är du inte medlem kan du bli det (och alltså få även nästa säsong på köpet) och det blir du här.
Passa även gärna på att handla i vår shop, där har vi just nu REA på massa snygga saker – bland annat säsongens matchtröja!

Vi arbetar hårt för att hålla igång även nu när det inte spelas några matcher, så glöm inte bort att kika in på arsenal.se för senaste nytt. Har ni några tips på vad ni vill läsa om på sajten är ni mer än välkomna att lämna förslag här i kommentarerna.

Vi återkommer med mer information så snart vi kan! Ta hand om er så länge, och kom ihåg att tvätta händerna ordentligt.

Styrelsen