Medlemmar: 1955 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba är fortsatt i topp bland Arsenalspelarna i Fantasy PL.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

fre 3 apr 2020 kl 16:48

Bara en match i mars innan ligan pausades. Men vi uppdaterar läget i Arsenal Swedens Fantasy Premier League trots allt.

Världen har av förklarliga skäl stannat upp, men innan Premier League tog beslutet att skjuta upp resterande delen av liga-säsongen efter att bland annat Mikel Arteta insjuknat i Covid-19 så hann det spelas en omgång under mars månad i Premier League. Arsenal vann och fortsatte på den fina bana som startades när Mikel Arteta tog över rodret för klubben.
När det kommer till Arsenal Swedens fantasy-liga så hann det komma in några poäng där med i mars månad. Bäst gick det för Kristian Midtlyng och hans TeamPires7 som lyckades kamma in 104 poäng, näst bäst på delad andraplats var IFK Joakim och Costanza FC som båda fick ihop 93 poäng.

I totalen så ligger Måns Riesser och hans Misse Fc kvar i topp med 1736 poäng, ny tvåa är Örebros stolthet Erik Ljunglöf med hans Pennybridge FC som ligger tätt bakom på 1729 poäng, och sist in på pallen har vi Johan Augustsson och hans FC Ballers med 1722 poäng.
Inte helt oväntat ligger Mo Salah kvar i toppen av spelarnas poängliga, den där formdippen han hade tog slut lägligt inför slutet av säsongen, på andraplatsen hittar vi åter Kevin De Bruyne som tränger sig in mellan Salah och Sadio Mané som är tredje bästa poängspelare.

Bland Arsenalspelarna så ligger Pierre-Emerick Aubameyang på sjätteplatsen i totalen med ett bekvämt avstånd ned till näst bäste Arsenalspelare som är Bernd Leno, som trea hittar vi Nicolas Pepe.
Jag hoppas att ni alla tar hand om er där ute och att vi får se lite fotboll igen om en snar framtid.
Ha det gott!