Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laca, Downes och Disasi är tre av spelarna i dagens sillysvep.

Dagens transferrykten

lör 18 apr 2020 kl 23:14

Partey till Arsenal och Lacazette till Atletico. Det är ett av dagens transferrykten.

The Sun skriver att Mikel Artetas "nr 1-target" i sommar är Ateltico Madrids Thomas Partey. Arsenal ska vilja ha mittfältaren så mycket att ska vara beredda att skicka Alex Lacazette åt andra hållet. Partey har ett nytt kontraktsförslag från Atletico på bordet, men har ännu inte signat det. Dock har han tre år kvar på sitt nuvarande avtal med klubben.

Football Insider skriver idag att Arsenal är på jakt efter Feyenoords ungdomsspelare Lamare Bogarde. 16-åringen är defensiv mittfältare men kan även lira mittback. Han är brorson till Winston Bogarde som för tillfället är U21-tränare för Ajax.

Arsenaltargeten Dayot Upamecano, som de flesta storklubbarna i Europa vill ha, bör stanna i RB Leipzig. Det säger den gamle storspelaren Lotar Matthäus. "Han är ung, högt rankad, snabb, bra i positionsspelet och använder sin kropp bra för en 21-åring. Men ett år eller två till i Leipzig skulle inte skada honom", säger Matthäus.

The Gunners ska ha inlett samtal med Reims om mittbacken Axel Disasi. Det finns till och med uppgifter att vi lagt fram ett första bud som fransmännen sagt nej till. £13 miljoner lär vara okej för att locka över 22-åringen till London. Disasi har bara ett år kvar på sitt kontrakt så Reims kommer högst troligt låta honom gå i sommar för att han skulle signa ett nytt kontrakt känns avlägset. Enligt Goal ser Arteta honom som en utvecklingsbar mittback.

Enligt Chronicle Live ska Arsenal vara intresserade av Ipswich mittfältare Flynn Downes. 21-åringen har varit ordinarie i League One den här säsongen för The Tractor Boys och är även med i det engelska U20-landslaget. Med tanke på rådande ekonomiska situation tror sig The Gunners kunna få loss honom för hälften av det som Ipswich värderar honom till, £3,5 miljoner. Även Newcastle United är intresserade.

Arsenals förhandlingar med Bayern Münchens Jerome Boateng är långt gångna enligt franska Soccerlink. Även Chelsea lär vara intresserade.