Medlemmar: 5254 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pablo Mari är sugen på att bli kvar flera år till i Arsenal.

Pablo Mari vill stanna i Arsenal

sön 19 apr 2020 kl 00:40

Han är inlånad säsongen ut. Men nu säger Pablo Mari att han hoppas få stanna i Arsenal på permanent basis framöver.

Under januarifönstret agerade Mikel Arteta och plockade in Cedric Soares och Pablo Mari. Båda lånades in resten av säsongen. Soares från Southampton och Mari från Flamengo. Nu säger den spanske mittbacken att han gärna stannar i London och Arsenal även efter sin låneperiod.
- Jag hoppas att klubben och jag kan ordna en permanent transfer, säger han till Sky.
- Vi får se vad som händer för just nu är det svårt med tanke på Coronaviruset.

Pablo Mari har spelat två matcher för Arsenal. Dels FA-cupmötet med Portsmouth och dels West Ham hemma. Det resulterade i två seger och inget insläppt mål.
- Vi spelade bra. Jag har mycket saker att lära, men jag tycker att min fotboll med Arsenal kan vara väldigt bra.

Mittbacken öser också beröm över Mikel Arteta.
- Han har gjort det riktigt bra så här långt. Jag gillar verkligen att jobba med honom. Han har hjälpt mig med mina svagheter men också att mina styrkor blir bättre. Jag hoppas kunna få jobba med honom flera år framöver.