Medlemmar: 5378 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fekir, Auba och James är tre av spelarna det ryktas om i dagens sillysvep.

Dagens transferrykten

tis 21 apr 2020 kl 16:34

Mer snack om Thomas Partey. Är Auba intressant för Manchester City? Vi har gått igenom det senaste på Sillyfronten.

Arsenal sägs vara på jakt efter Real Betis Nabil Fekir. The Gunners ska dock inte vara så sugna på att dega upp 50 miljoner Euro som hans spanska klubb vill ha. Om Betis säljer Fekir kommer hans förra klubb Lyon få 20% och han själv 10%. Detta enligt spanska AS.

Den gamle storspelaren Charlie Nicholas tror att Manchester City kommer göra ett försök att värva Pierre-Emerick Aubameyang i sommar. Anfallaren har bara ett år kvar på sitt kontrakt. Barcelona, Inter och Real Madrid sägs också vara intresserade av 30-åringen (Express).

Arsenal sägs vara på jakt efter James Rodriguez. Den 28-årige colombianen i Real Madrid är även intressant för Everton (The Sun).

The Gunners har kontaktat Thomas Parteys agent om en eventuell övergång. Detta rapporterar Guardian. Hans nuvarande klubb Atletico Madrid ska dubbla hans lön för att få honom att stanna och skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

Det ser ut som att Ousmane Dembele kommer stanna i Barcelona trots alla spekulationer. Detta skriver spanska Sport. Arsenal lär vara en av klubbarna som är intresserade av 22-åringen.

Arsenal sägs ha hört sig för med Valencia om anfallaren Rodrigo Moreno, 29. Han sägs ha en utköpsklausul på £110 miljoner, men kan vara tillgängligt för runt halva den summan (Mirror).