Medlemmar: 7619 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba, Miki och Partey är alla omnända i dagens sillysvep.

Dagens transferrykten

tis 28 apr 2020 kl 17:30

Det kanske inte finns så mycket matnyttigt på sillyfronten. Men vi tar ett varv ändå.

Pierre-Emerick Aubameyang uppges vara trött på att vänta och kommer skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal. Det är den tolkningen spanska Sport gör efter Aubas pappa lagt ut en bild på sociala medier från när sonen skrev på för Arsenal med orden: "You know what you have to do bro'"

Det har varit mycket snack de senaste dagarna om att Thomas Partey inte ska vara så sugen att skriva på det kontraktsförslag som Atletico Madrid lagt fram då mittfältaren ska vilja flytta till Premier League.

Arsenal sägs vara intresserade av Le Havres mittfältare Pape Gueye. Han är 21 år gammal och hans kontrakt med Ligue 2-klubben går ut 2021. Även Marseille, Lille och Berlinklubbarna ska vara intresserade även om det starkaste intresset kommer från Watford.

Arsenal ska vara favoriter just nu att signa Willian i sommar - men mycket kan hända skriver Metro. Brassens kontrakt med Chelsea går ut i sommar och han har erbjudits en förlängning på tolv månader. Willian ska vilja ha ett längre kontrakt för att skriva på. 31-åringen sägs dock trivas bra i London vilket skulle kunna öppna för Arsenal.

Everton ska ha lagt ett bud på Lilles brasseback Gabriel dos Santos Magalhaes som även Arsenal sägs vara intresserade av. Enligt journalisten Alexis Bernard ska försvararen inte bestämt sig om framtiden än och fler bud förväntas komma in.

Romatränaren Paulo Fonseca har sagt att han vill köpa loss Henrikh Mkhitaryan i sommar. Arsenalmittfältaren har spenderat säsongen på lån i Roma (Mirror).