Medlemmar: 3260 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal Sweden behöver dig.

Vill du skriva på arsenal.se?

tis 5 maj 2020 kl 18:57

Fotbollen i Europa står still, men det gör inte Arsenal Sweden. Vi är just nu på jakt efter medlemmar som vill skriva och designa för Arsenal Sweden.

För Arsenal Sweden är arsenal.se en av de absolut viktigaste kanalerna vi har, både för att nå ut till nuvarande medlemmar och locka till oss potentiella nya sådana. Förutom att vi alltid försöker publicera aktuella och snabba nyheter på svenska så är vårt mål att bidra med unika analyser, krönikor och andra texter från våra medlemmar.

Nu letar vi efter nya skribenter! Gillar du att skriva och vill testa vingarna på en större plattform är du välkommen att höra av dig till oss. Mejla skribent@arsenal.se med ditt namn, medlemsnummer, eventuell tidigare erfarenhet och ett skrivprov på något du skrivit tidigare. Även om du inte har tidigare erfarenhet är du självklart välkommen att höra av dig så tar vi det därifrån.

Vi har också planer på att uppdatera utbudet av Arsenal Sweden-specifik merch i shopen så vi är på jakt efter duktiga designers som vill vara med och bidra. Om du vill vara med och hjälpa till att designa nya accessoarer eller kläder för Arsenal Sweden är du välkommen att höra av dig till malin.hagg@arsenal.se, gärna med en länk till din portfolio.

Kommentarer

Bild för mikael lundmark

var är Saka den unge junioren i matchtruppen på sidan. Är han såld eller har han bara glömts bort

 

Bild för Jocke Lander

Han tillhör inte A-truppen. Det är en rätt strikt hierarki i England där man utser en A-lagstrupp inför varje säsong. Det hindrar inte klubben från att använda ungdomsspelare i A-laget och det är precis det som är fallet med Bukayo Saka. Han är helt enkelt inte med i Arsenals A-lagstrupp.

Bild för mikael lundmark

Tack konstigt men ok

 

Bild för mikael lundmark

Vad händer nu är det stiltje. Vet ni av några nya rykten och eller färdiga övergångar och när stänger fönstret för Engelska lagen.