Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal Sweden behöver dig.

Vill du skriva på arsenal.se?

tis 5 maj 2020 kl 18:57

Fotbollen i Europa står still, men det gör inte Arsenal Sweden. Vi är just nu på jakt efter medlemmar som vill skriva och designa för Arsenal Sweden.

För Arsenal Sweden är arsenal.se en av de absolut viktigaste kanalerna vi har, både för att nå ut till nuvarande medlemmar och locka till oss potentiella nya sådana. Förutom att vi alltid försöker publicera aktuella och snabba nyheter på svenska så är vårt mål att bidra med unika analyser, krönikor och andra texter från våra medlemmar.

Nu letar vi efter nya skribenter! Gillar du att skriva och vill testa vingarna på en större plattform är du välkommen att höra av dig till oss. Mejla skribent@arsenal.se med ditt namn, medlemsnummer, eventuell tidigare erfarenhet och ett skrivprov på något du skrivit tidigare. Även om du inte har tidigare erfarenhet är du självklart välkommen att höra av dig så tar vi det därifrån.

Vi har också planer på att uppdatera utbudet av Arsenal Sweden-specifik merch i shopen så vi är på jakt efter duktiga designers som vill vara med och bidra. Om du vill vara med och hjälpa till att designa nya accessoarer eller kläder för Arsenal Sweden är du välkommen att höra av dig till malin.hagg@arsenal.se, gärna med en länk till din portfolio.